default_mobilelogo
    Νέο

    TEST PAP

      Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014
      3 Απαντήσεις
      1.6K διαβάστηκε
    Χαίρετε γιατρέ μου,στο προσφατο τεστ που ΄εκανα σαν αποτελεσμα είχε εικονα τραχηλιτιδας(βγαινει τα τελευταια 4 χρονια που κάνω το τεστ) και λίγα μεταπλαστικά κυτταρα με ελαφρα πυρηνική διαταραχή.ο γιατρός μου εγραψε καλλιεργειες οι οποιες βγηκαν αρνητικες για μικρόβια και συνεστησε κολποσκοπηση.Εχω ανησυχησει πολύ,είμαι με σταθερο συντροφο τα τελευταία 8 χρονια κ τον τελευταιο καιρο κανουμε χωρίς προφυλαξη.μπορει να είναι κονδυλώματα?
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Προσωπικά δε βλέπω λόγο ανησυχίας και θα σύστηνα μόνο επαναληπτικό τεστ παπ σε 8-10 μήνες, για να διευκρινιστεί η ελαφριά διαταραχή στα κύτταρα. Επειδή όμως, εξ'αποστάσεως, δεν είναι σωστό να αλλάζουμε τις οδηγίες συναδέλφων, θα κάνεις την κολποσκόπηση και θα επικοινωνήσουμε όταν έχεις το αποτέλεσμα. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Γιατρέ μου έκανα την κολποσκοπηση και τελικά ήταν αυτό που φοβομουν.ο γιατρός μου ειπε οτι έχω λοιμωξη απο hpv  ειναι lgsil και αυτο που συνεστησε ειναι επαναληψη της εξετασης στο 6μηνο.Επισης ειδε καποια κονδυλωματα στην αρχη του κολπου.
    Εχω καποιες ερωτησεις οσον αφορα σε όλα αυτα.Καταρχας να σας πω οτι ειμαι 29 ετων με σταθερη σχεση τα τελευταια 8 χρονια.υπαρχει περιπτωση να ειχα κολλησει παλιοτερα τον ιο(πριν τα 8 χρονια) και με καποιο τροπο να μου εκανε ζημια τωρα??Δηλαδη να ενεργοποιηθηκε τωρα?αν ναι,θα μπορουσε να μην  ειχε ανιχνευθει σε ολα τα προηγουμενα νομιζω 6 τον αριθμο test pap?
    τα πιο εξωτερικα κονδυλωματα πρεπει καπως να αντιμετωπιστουν?ο συντροφος μου εφοσον μεχρι στιγμης ειναι ασυμπτωματικος θα συνεχισει να ειναι?μπορει να κολλησω από στοματικό σεξ?
    σας ευχαριστώ εκ των προτερων..
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Προβλέψεις για το χρόνο της μόλυνσης δε μπορούν να γίνουν. Τα σημεία στον κόλπο που αναφέρεις, αν χαρακτηριστούν σαν κονδυλώματα από το γιατρό σου, μπορούν να καυτηριαστούν σε επίπεδο ιατρείου. Φιλικά Π.Κ.


