default_mobilelogo
      Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021
      1 Απαντήσεις
      110 διαβάστηκε
    Καλησπέρα σας! Είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης, ενώ έχω ήδη ένα κοριτσάκι ενός έτους. Ο νέος μου γυναικολόγος βλέποντας τις εξετάσεις θρομβοφιλίας επισήμανε ότι έχω μάλλον ήπια θρομβοφιλία (4 μεταλλάξεις) και μου πρότεινε μέχρι να επισκεφτώ αιματολόγο να παίρνω προληπτικά ένα σαλοσπίρ την ημέρα. Να σημειώσω επίσης ότι ο προηγούμενος τοκετός ήταν πρόωρος στις 35 εβδομάδες, όταν και μου έσπασαν τα νερά. Ήθελα να ρωτήσω... το συγκεκριμένο φάρμακο βλάπτει το έμβρυο στο πρώτο τρίμηνο ή θεωρείται ασφαλές;
    Το Salospir εννοώ!
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Απόλυτα ασφαλές.
    Π.Κ.

