default_mobilelogo
    Νέο

    primolut

      Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011
      1 Απαντήσεις
      1.9K διαβάστηκε
    Kαλημέρα!!!  
    Το θέμα μου είναι το εξής:  Χθες πήγα στον γιατρό μου για τον καθιερωμένο έλεγχο. Εχουμε αρχίσει με τον άντρα μου τις προσπάθειες για παιδάκι. Ο γιατρός έκρινε, λόγω έντονων πολυκυστικών ωοθηκών που έχω ότι θα πρέπει να πάρω για 2 μήνες αντισυλληπτικά και μετά να ξαναπροσπαθήσουμε. Να σημειώσω ότι προσπαθούμε λίγο διαστημα με μια βιοχημική κύηση στο ιστορικό μου. Ο κύκλος μου διαρκεί συνήθως 30 με 33 ημέρες. Χθές βρισκόμουν στην 16 ημέρα του κύκλου μου. Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω από σήμερα και για 10 ημέρες τα primolut (2 την ημέρα)και μόλις αδιαθετήσω να ξεκινήσω τα αντισυλληπτικά. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι για πιο λόγο πρέπει να πάρω τα primolut πρώτα; Και αν έχει γίνει σύλληψη την 14η μέρα του κύκλου που είχα ελευθερη επαφή θα επηρεαστεί η ενδεχόμενη κύηση από τα χάπια αυτά; Είμαι σε δίλημμα και σκέφτομαι να μην τα πάρω και να ξεκινήσω τα αντισυλληπτικα όταν αδιαθετήσω κατευθείαν.  Και μια τελευταία ερώτηση  αν έιχε γίνει ωορηξία την 2 με 3 ημέρες πριν τον υπέρηχο που έκανα ο γιατρός μπορεί να το δεί;  Δυστυχώς ο γιατρός μου δεν είναι πολύ συζητήσιμος γι αυτό μου έμειναν και πάρα πολλές απορίες και αγχώθηκα.

    Σας ευχαριστώ!!!!!
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή  Φίλη!
    Αν συλλάβεις, δεν  θα εχεις προβλημα... Εχουν γνενηθει χιλιαδες μωρά. που  οι  μητερες  τους πηραν  για 10  ημλερες το συγκεκριμένο σκεύασμα..
    Φιλικά
    Π.Ζ.

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
