default_mobilelogo
    Νέο

    primolut

      Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010
      1 Απαντήσεις
      2.3K διαβάστηκε
    Καλημερα σας
    Πριν ενα χρονο είχα παρει τα primolut για πεντε μερες προκειμενου να αναβαλω την περιοδο μου,  με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου μου, για να μην εχω περιοδο την ημερα της επεμβασης στο πόδι μου.
    Το προβλημα ειναι ότι εκ τοτε παρουσιασα πολλα προβληματα στην περιοδο, ενώ παλιοτερα δεν ειχα κανενα. Αρχικα, μου μειωθηκε πολύ η ροή και πριν λιγους μηνες παρουσίασα μια κύστη στην ωοθηκη που δεν ξέρουμε ακομη τι ειναι ακριβως και γι` αυτο θα πρεπει να κανω λαπαροσκοπηση. Φοβάμαι μηπως η χορήγηση του primolut έκανε ζημια στις ωοθηκες μου...φοβαμαι ακομη και το χειροτερο. Ο γιατρος δεν μου ειχε πει τιποτα για τετοιους κινδυνους...αλλιως θα αλλαζα την ημερομνηνια της επεμβασης. Ειμαι 28 χρονων.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη.
    Τα Primolut δεν ευθύνονται για τις μακροχρόνιες διαταραχές του κύκλου σου ούτε και για τον σχηματισμό της κύστης.
    Επίσης, οι ωοθήκες δεν επηρεάζονται από την κύστη που αναφέρεις.
    Όσο για τα χειρότερα που σκέφτεσαι, δεν έχουν ιατρική βάση.
    Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου και μετά τη λαπαροσκοπική αφαίρεση της κύστης θα ενημερωθείς για την συνέχεια.
    Καλή επιτυχία.
    Φιλικά
    Π.Κ.

