default_mobilelogo
    1. katerinaki_**
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ PRIMOLUT ΛΩΓΟ ΚΥΣΤΗΣ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ Κ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤHΝ ΛΗΨΗ  PRIMOLUT?  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν είναι αντισυλληπτικό.
    Οπότε, καλύτερα να κάνεις ένα τεστ κυήσεως.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: https://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1

