default_mobilelogo
      Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012
      1 Απαντήσεις
      1.1K διαβάστηκε
    Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για το φόρουμ!
    Ενδιαφέρομαι να κάνω αποτρίχωση λέιζερ στη μασχάλη και στο μπικίνι σε δερματολόγο. Αυτό που θ­έλω να σας ρωτήσω είναι αν υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποιο ιατρικό πρόβλημα στις περιοχές αυτές από το λέιζερ (πχ στη μήτρα κλπ) και αν εσείς οι γυναικολόγοι την θεωρείτε ασφαλή μέθοδος αποτρίχωσης.
    Ευχαριστώ!
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη.
    Αν γίνει από εξειδικευμένο δερματολόγο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
    Φιλικά
    Π.Κ.

