default_mobilelogo
      Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021
      1 Απαντήσεις
      320 διαβάστηκε
    Χαίρετε.
    Ενδιαφέρομαι να προχωρήσω σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής:
    - Παίρνω vibramycin για ροδόχρου ακμή πάνω από ένα μήνα τώρα και ενδέχεται να συνεχίσω, αναλόγως την πρόοδο. Κρίνετε πως είναι καλύτερα να μην προχωρήσω σε κρυοσυντήρηση όσο παίρνω αντιβίωση ή δεν παίζει ρόλο;
    - Πόσο απαραίτητα είναι τα συμπληρώματα τύπου fertilfix κτλ; Έχει νόημα να ληφθούν για χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών μηνών; Κάποια που ακολουθεί γενικά ισορροπημένη διατροφή απ΄ όλες τις ομάδες τροφίμων, πολλά φρούτα, λαχανικά κτλ, μπορούμε να πούμε ότι δεν τα έχει ανάγκη;...
    Ο προβληματισμός μου προέκυψε γιατί έχω ήδη ενημερωθεί για την κρυοσυντήρηση, έχω κάνει τις εξετάσεις που χρειάζονται, σκέφτομαι να προχωρήσω στην επόμενη περίοδό μου και αργότερα να κλείσω ραντεβού για το εμβόλιο covid, όμως το fertifix το οποίο μου έγραψε ο γιατρός δεν θα προλάβω να το πάρω ούτε μήνα και σκέφτομαι αν αξίζει να αναβάλω την κρυοσυντήρηση γι αυτό, επειδή -για να είμαι ειλικρινής- σκέφτομαι να αναβάλω αντίστοιχα και το εμβόλιο, να το κάνω δηλαδή μετά την κρυοσυντήρηση σε κάθε περίπτωση... Ποιά η γνώμη σας και για αυτό;
    Είμαι στα 37.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
    Περίπου πριν από 11 μήνες
    Αγαπητή φίλη.
    Μπορείτε να προχωρήσετε στην κρυοσυντήρηση. Δεν υπάρχει λόγος αναβολής. Το συμπλήρωμα δεν είναι απαραίτητο στη φάση αυτή, και η αντιβίωση δεν είναι αντένδειξη.
    Φιλικά,
    Κ.Χ.

    Δρ.Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος. Ιατρείο: Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310- 227981 (ΔΕ, ΤΕΤ, ΠΕΜ 17.00-21.00 & ΤΡ, ΠΑΡ 10.00-14.00) email: [email protected]
