default_mobilelogo
      Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015
      1 Απαντήσεις
      1.1K διαβάστηκε
    Γιατρέ καλησπέρα, θα εκτιμουσα πάρα πολύ την γνώμη σας. Χθες έκανα υπέρηχο και ειδαμε σάκο 6 εβδομάδων σε παχυ ενδομήτριο μεν, αδειο σακο δε. Εδω και λιγες μέρες εχω ελαφριά αιμορραγία.Η γιατρος μου συνέστησε να σταματησω τα utrogestan και τις ενέσεις υπαρίνης (ολα αυτα τα επαιρνα προληπτικα γιατι έχω μια παλίνδρομη πριν 6 μηνες και θελαμε να προλαβουμε τα χειρότερα) και να περιμένω φυσική αποβολή μέσα στις επόμενες μέρες. Τι πιστευετε; Υπάρχει περίπτωση να υπαρξει εμβρυο την επομενη εβδομαδα και απλα να ειναι νωρίς; Εγω προς το παρον απο χθες δεν εχω παραπάνω αίμα οπως μου ειπε οτι θα γινει η γιατρος μου, συνεχιζω να εχω τις ιδιες κοκκινες εκρισεις αίματος (λιγες λίγες). ΤΕΡ 19 Σεπτεμβρίου με κύκλο 39 ημερων πάνω κατω υπολογίζουμε η συλληψη να εγινε αργα. Και παλι, πιστευετε οτι εχω ελπιδες ή να της πω να παμε για αποξυση να τελειωνουμε; Ειναι επικινδυνο να μενει μέσα μου ενας αδειος σακος; Συγγνωμη αν σας ζάλισα αλλα εχω φρικάρει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Αγαπητή φίλη. Μπορείς να κάνεις 2 μετρήσεις χοριακής, με εξέταση αίματος, σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο, σε απόσταση 48 ωρών, για να είσαι σίγουρη για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Φιλικά Π.Κ.

