default_mobilelogo
      Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
      1 Απαντήσεις
      127 διαβάστηκε
    Καλησπέρα γιατρέ, έκανα κολποσκοπιση και βιοψία και βγήκε low grade ήταν μόνο σε ένα σημείο μικρό η λοιμωξη από τον Hpv και δεν βγήκε καν CIN. Τώρα κόλλησα κοβιντ, υπάρχει περίπτωση από την πτώση αυτή του οργανισμού να αρχίσει να μεγαλώνει η λοιμωξη του Hpv και τον Οκτώβρη που θα έχω επανάληψη παπ να δω κανένα Cin 2-3?? Είμαι 21 χρονων.
    Περίπου πριν από 1 μήνα
    Αγαπητή φίλη.
    Δεν υπάρχουν μελέτες για τέτοια συσχέτιση.
    Π.Κ.

