default_mobilelogo
      Παρασκευή, 25 Μαϊος 2012
      2 Απαντήσεις
      1.4K διαβάστηκε
    Καλησπέρα,
    πρόσφατα έγινα κι εγώ μέλος του HPV-club CIN1 LGSIL(δυστυχώς).
    Επειδή έχω ένα ινομύωμα(ενδοτοιχωματικό 29x20χιλ. προσθιο τοίχωμα),το οποίο μάλλον ευθύνεται για τον ανα 13-15 ημέρες κύκλο μου(σαν αποτέλεσμα η τιμή της φερριτίνης να είναι 1),θέλω να ρωτήσω εάν η λήψη του duphaston που είχα ξαναπάρει παλιότερα θα επηρεάσει αρνητικά τον ιό,ο οποίος όπως μου γράφει ο γιατρός μου :
    Έχει παρατηρηθεί πάντως, σε μικρή κυρίως ηλικία γυναικών ( <25-30 ετών ), σε σημαντικό ποσοστό αυτόματη υποχώρηση και ίαση τέτοιων διαταραχών.
     
    Είναι ανυπόφορο με το που σταματάει η περίοδος των 7 ημέρων μετα απο μερικές μέρες να ξαναρχίζει.
    Θέλω να το βγάλω για να ηρεμήσω αλλα ο γιατρός μου θεωρεί οτι επειδή είμαι 24,αστειευόμενος μου λέει πως θα το βγάλουμε όταν παντρευτώ.
     
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη.
    Το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν επηρεάζει τον ιό.
    Μην ανησυχείς λοιπόν.
    Μπορείς να το πάρεις, όπως σε έχει συμβουλεύσει ο γιατρός σου.
    Φιλικά
    Π.Κ. 

