default_mobilelogo
    Νέο

    Hpv

      Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021
      1 Απαντήσεις
      218 διαβάστηκε
    Καλησπερα γιατρε!!τον περασμενο ιουνιο διαγνωστηκα με hpv(51,31)!!Το αποτελεσμα του τεστ παπ συγκεκριμενα ελεγε LGSIL. Ξεκινησα θεραπεια με την siloffgyn και μετα απο 4 μηνες στο επαναληπτικο τεστ παπ το αποτελεσμα ελεγε ASCUS! το πρωτο διμηνο με τριμηνο χρησιμοποιουσαμε με τον συντροφο μου προφυλαξεις και μετα σταματησαμε!Συνεχιζω την θεραπεια για ακομη ενα εξαμηνο!Ηθελα να ρωτησω κατα ποσο η μεταβαση απο lgsil σε ascus ειναι καλο σημαδι αλλα και αν πρεπει να συνεχισουμε τις προφυλαξεις με τον συντροφο μου καθως μπορει να επιδεινωθει η κατασταση
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη.
    Μάλλον καλό θα το έλεγα.
    Για το θέμα της επαφής, αν έχεις σταθερό σύντροφο, μπορείς να σταματήσεις το προφυλακτικό αρκεί να κάνει και εκείνος μια προληπτική εξέταση πρώτα.
    Φιλικά
    Π.Κ.

