default_mobilelogo
    Νέο

    hpv

      Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014
      12 Απαντήσεις
      4.7K διαβάστηκε
    Γεια σας. Προχτες ειδαμε με τιν συντροφο μ ενα μικρο  κονδυλωμα που το κσυτηριασε .πριν τρεις μερες βγηκαν τα δικα μου αποτελεσματα παπ που απ οτι μ ειπε η γραμματεας ηταν πολυ κλο κι επανληψη σε ενα χρονο..οι επαφες μας ειναι παντα με προφυλαξη κ το κονδυλωμα βρισκεται  στο χαλινο...υπαρψει περιπτωση να κολλησα παρολο που χρησιμοποιω προφυλαξη??πρεπει να κανω κποια αλλη εξεταση κ ποτε..? Κινδυνευω κ στο στομα??ειναι κατι πολυ επικινδυνο αυτο ποτ εμφανιστηκε..?να σας πω οτι εχω κανει κ εμβολιο πρινδεκα μερες την τριτη δοση...συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα πανικοβληθηκαμε..
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Θα ηθελα επιπλεον να ρωτησω αν οιμυρμηγκιες στο δαχτυλο που εχει ο συντροφος μ θα μπορουσαν να μεταδωθουν σ αυτο το σημειο που το χει....επισης εμενα η γυναικολογος μου εξωτερικα με κοιταξε κ μου ειπε οτι ειμαι πεντακαθαρη...αλλα δεν χρησιμοποιησε κπ φακο...εχω αγχωθει πολυ.ποτε πρεπει να ξανακοιταχτω...αν και μονη μ κοιταχω καθε μερα:(
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Αγαπητή   Φίλη! Οι  μυρμηκιες   οφειλονται  επισης  σε ιους και  βεβαια  μεταδιδονται.. Κατα τα άλλα: δεν  χρειαζεται  πανικός...Θα συνιστουσα  μια επανεξετση  (με Pap)  σε  6 μηνες.. Ισως ο εμβολιασμος  δεν προλαβε να  σε  καλυψει,, Ο χορνος επωασης  κυμαινεται μεχρι 8  μηνες,,, Για την   προσβολή στην στοματική κοιλοτητα..:.Ετσι δεν  θα μπορουσααμε να... ζησουμε.. Αν σε  καθησυχαζει: Είμαι  παληος στο ειδος  μου.. Δεν  μου  έτυχε να  δω  ποτε προσβολή στο στομα, Υπάρχει... Δεν ετυχε ομως.. Φιλικά Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Γιατρε μου θα ηθελα να σας ρωτησω .με το συντοφο μου ητθαμε σε επαφη αφου ειχα ολοκληρωσει τις δυο δοσεις δυο μηνες πριν...δεν μου προσφερει καλυψη? Κινδυμευω απο καρκινο? Το προφυλακτικο δεν με καλυπτει απο τη στιγμη που το κονδυλωμα καλυπτοταν?Επιπλεον καπου διαβασα οτι οι μυρμηγκιες προλαλουμται αποαλλο τυπο ιου...ο τυπος αυτος προκαλει και τα γεννητικα κονδυλωματα ?
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Αγαπητή   Φίλη! Για τους  ιους  που τπο εμβολιο καλυπτει,  ναι  θα σε  καλυψει.. Καρκινο  δεν  θα παθεις  σε  καμια περιπτωση! Φιλικά Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Γιατρε μου εχουμε επισκεφθει τεσσεριςδερματολογους για να ελεγχθουμε και οι δυο γιατι εχουμε ανησυχησει. Αλλα εζουμε μπερδευτει στο εξης. Το κονδυλωμα που καυτηριασε ο φιλος μ υπηρχε σε περιοχη που καλυπτοταν απο το προφυλακτικο..οι δυο γιατροι μου λενε να μην αμησυχω εγω αφου ειχαμε προφυλαξη και καλυπτοταν και οι αλλοι δυο μας ειπαν οτι το προφτλακτικο δεν καλυπτςι....αφου ο φιλος μ δεν εχει εχει ςμφανισει στις ακαλυπτες περιοχες κατι ...τι γινεται?σας παρακαλω πειτε μ τη γνωμη σας..
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Πρώτα  ΄΄καλή χρονιά΄΄.. Ετσι οπως κανεις εσύ, δεν ....  ΄΄ζιέται΄΄...! Εκτιμώ  ότι δεν  κινδυνεύεις...Τέλος..! Αλλο θέμα! Φιλικά Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Γιατρε μου θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης. επειδη θα φυγω για εξωτερικο τελος του μηνα υπαρχει προβλημα να κανω το τεστ παπ νωριτερα απο τους εξι μηνες οπως με ειχατε συμβουλεψει? το τελευταιο μου ηταν 10/12. θα ειναι αξιοπιστο αν το κανω αυτη τη βδομαδα ή ειναι νωρις?
     
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Aγαπητή Φίλη! Εν ταξει,  μποριε να  γινει  φυσικά και  καπως ενωριτερα ..Δεν  θ΄αλλαξει τιποτε... Φιλικά Π.Ζ,


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τη γραμματεα.
    Επιπολης:λιγα
    Διαμεσα:πολλα
    Ενδοτραχηλικα: αρκετα
    Πολυμοτφοπηρυνα :λιγα
    Χλωριδια : κολποβακτηριδια
    Δεικτης 0/80/20
    Γυμνοι πυρηνες: αρκετοι
    Κυτταρολυση: μετρια
    Αλλοιωσεις πλακωδους επιθηλιου : δεν παρατηρουνται
    Συμπρασμα: αρνητικο για ενδοεπιθηλιακη αλλοιωση-κακοηθεια .φυσιολογικοι χλωριδα..
    Γιατρε μ αυτο με την κυτταρολυση κ τους γυμνους πυρηνες τι ειναι..?? Πως ειναι το τεστ και ποτε πρεπει να το κανω παλι? Η γυναικολογος μ μ εκανε κ μια κολποσκοπηση πριν βγει το παπ κ μ ειπε πως ολα εινα καλα..
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Aγαπητη  Φίλη Ολα τα ευρηματα  ειναι  απολυτως  φυσιολογικά Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    ειμαι 20 χρόνων και το τεστ παπ τον περασμένο Σεπτέμβρη μου έβγαλε αποτέλεσμα ascus. Ο γυναικολσγος μου με συμβούλευσε να κάνουμε μια κολποσκόπηση στην οποία τα ευρηματα ήταν δυο αλλοιώσεις μακρυά απο το στόμιο του τραχήλου, η βιοψία έδειξε cin1. Σε επομενο παπ τον Μάρτιο το αποτέλεσμα ήταν πάλι cin. Ο γιατρός μου έδωσε τα filicine που θα βοηθήσουν στην υποχωρηση του. Διενεργήθηκε και hpv Dna test το οποίο βγήκε θετικό στους υψηλού κινδύνου ιούς αλλα όχι στον 16,18. Ποια εινα η άποψης σας ; Έχω απογοητευθεί αρκετά λόγω του νεαρού της ηλικίας μου! 
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Αγαπητη   Φίλη! θα περιμενα φυσικά  με  ετησιους  κολποσκοπικους και κυτταρολογικους ελεγχους  και θα επανελαμβανα  την  εξεταση   ταυτοποιησης επισης   μετα  από ετος.. Το πλεον πιθανό ειναι, να εχει  ήδη  αρνητικοποιηθει  κι όλας ...Τωρα  που το ξερεις:  Δεν θα παθεις  έτι κι αλλοιως   τιποτε..  Φιλικά Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
