default_mobilelogo
      Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014
      26 Απαντήσεις
      9K διαβάστηκε
     
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΕΚΑΝΑ ΤΟ THIN PREP KAI MOY ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΕΝΔΟΕΠΗΘΙΛΙΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ LOW GRADE SIL CINI - HPV META ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛα ΠΡΙΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 16. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΚΟΥΣ ,ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΖΙΝΑΝΤΟΛ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΨΙΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ CINI-II H III .ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ CINI GIATI ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Θα κάνεις την κολποσκόπηση με ταυτόχρονη βιοψία γιατί το στέλεχος 16 είναι υψηλού κινδύνου για ενδοεπιθηλιακή βλάβη. Για δική σου ηρεμία, θα ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΖΙΝΑΝΤΟΛ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 8 ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΓΗΚΕ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΙΝΑΝΤΟΛ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ .ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ .ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΜΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ  16 ΜΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Ας μην προτρέχουμε... Μάλλον τίποτε απολύτως δεν συμβαίνει, ίσως υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας. Κάνε αυτά που πρέπει και μιλάμε έχοντας το αποτέλεσμα. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ  ΒΙΟΨΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 16 ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΕΒΟΥ ΣΤΟ ΡΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ?
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ CINI
    KAI H ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΛΕΓΕ ΚΥΤΑΡΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ HPV ΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ 
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΚΕΝΑ ΤΟ DNA
    KAI HTAN TO 16 ΣΤΕΛΕΧΟΣ
    ΟΜΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΙΣ ΕΝΔΟΕΠΙΘΗΛΙΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΛΕΓΕ
    ΜΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΤΥΠΙΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ HPV ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ -ΚΟΚΚΟΙ ΚΑΙ ΙΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΡΕ?ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ .ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ?
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Προγραμμάτισε μία κολποσκόπηση με ταυτόχρονη ιστοληψία τραχήλου, είτε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αν υπάρχει δυνατότητα, είτε στο Ρίο, για να υπάρχει μειωμένο κόστος. Η ολιγόμηνη αναμονή δεν εμπεριέχει κινδύνους, μην ανησυχείς. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΡΙΟ ΓΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ LSIL EIXA ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ .ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΨΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΞΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΑ ΠΗΡΕ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΨΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΗΛΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ΄.ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΩ . ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΙΟΨΙΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΣΤΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.ΕΙΜΑΙ 30 ΣΤΑ 31 ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΗΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ?ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΟ?
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Αν χρειαστείς κωνοειδή εκτομή, δεν επηρεάζει τη γονιμότητα ούτε την έκβαση της κύησης. Μην ανησυχείς λοιπόν και αν πρέπει, θα την κάνεις. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΚΗΣ.ΤΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΝΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΩΡΙΜΗ ΠΛΑΚΩΔΗ ΜΕΤΑΠΛΑΣΙΑ,ΑΤΥΠΗ ΚΟΙΛΩΚΥΤΤΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΕΝΔΟΕΠΙΘΗΛΙΑΚΗΣ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑΣ.ΤΑ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ CINII KAI CINIII/HGSIL ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ HPV ΛΟΙΜΩΞΗΣ.
    Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ . ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΤΥΧΗ .ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ Η ΣΕ ΔΕΚΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΩ CINIII KAI AΛΛΟΥ?ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ?ΤΙ ΚΑΝΩ?ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Θα κάνεις μία κωνοειδή εκτομή, από έμπειρο συνάδελφο και θα περιμένεις το αποτέλεσμα της ιστολογικής. Μας ενδιαφέρει να υπάρχουν υγιή όρια εκτομής, όπως λέγεται. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ .ΤΕΛΙΚΑ 1 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΕΙΧΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .
    ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ..
    ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΝΤΑ ΚΩΝΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΑΩΡΗ ΠΛΑΚΩΔΗ ΜΕΤΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΗΛΙΟΥ ΤΗΣ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΛΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ HGSIL- CIN2 KAI CIN3 .H ΒΛΑΒΗ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 0,2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟΥ.ΣΤΟ ΧΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. 
    1)ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ?
    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ DNA TEST (TO EIXA ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ 16).ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΗ .ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ?
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟΞΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ?
    ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΘΑ ΧΩ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Το πόρισμα δεν εξηγεί την υπογονιμότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι ο επανέλεγχος, χωρίς να υπάρχει εγκυμοσύνη ενδιάμεσα, για να επιβεβαιωθεί ότι έχει αφαιρεθεί η βλάβη από τον τράχηλο. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΓΙΑΤΡΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ .ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Τις ορμονικές εξετάσεις τις γράφει γυναικολόγος ή ενδοκρινολόγος. Σπερμοδιάγραμμα μπορεί να κάνει ο σύζυγος. Θα τα συζητήσεις από κοντά με το γιατρό σου. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ DNA.ΧΤΕΣ ΕΝΕΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ CIN 3 KAI ΤΥΠΟ 16 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ CIN 3 ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΤΑΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΕΣΤ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΞΑΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ .ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ?ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Κολποσκόπηση και καυτηριασμός, τοπικά, είναι το επόμενο βήμα. Επανέλεγχος, με τεστ παπ, σε 3-4 μήνες. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΛΗΨΗ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ?
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Όχι, δε θα έχεις πρόβλημα. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΕ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο 16 .ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ. ΣΤΗ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΔΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ  ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΤΕΚΝΗ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.ΠΟΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ?
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού που σε παρακολουθεί και έχει εικόνα από κοντά του τραχήλου σου. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠ .ΞΑΝΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΔΥΝΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ LASER KAI ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΕΚΝΗ ΚΑΙ ΠΟΘΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΝΔΙΝΕΥΩ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ SCORING SYSTEM  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΙΚΑ LASER .H TIMH TOY LASER ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΛΥ?ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑΤΡΕ ?ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Αν κατάλαβα καλά, θα χρειαστεί εκτενέστερη κωνοειδή εκτομή, με χρήση Laser, για να είναι ελεγχόμενη η εξαίρεση του τμήματος του τραχήλου. Εφόσον γίνει από έμπειρο, σε αυτήν την τεχνική, συνάδελφο ελπίζω να εξαιρεθεί η βλάβη και να μείνει υγιές κομμάτι του τραχήλου. Δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα σε μελλοντική εγκυμοσύνη αρκεί να αφαιρεθεί όλη η βλάβη. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ LOOP,Η ΒΛΑΒΗ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο 16 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΜΩΡΟ.ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ?ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ?ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Για την χρησιμότητα των ενέσεων δεν έχω τεκμηριωμένη άποψη, θα το συζητήσεις με τον συνάδελφο που σου το πρότεινε. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ,ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΠ.
    HGSIL ΣΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΕΚΤΟΜΗΣ.
    ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ 2 ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΙΣΤΟΤΕΜΑΧΙΑ Μ.Δ 1,5 ΕΚ. ΚΑΙ 0,6 ΕΚ. ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΡΙΜΜΑΤΑ.
     
    ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟ. ΣΕ ΣΕ ΟΛΩς ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟς ΙΣΤΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΘΡΟΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΑΤΑΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΚΩΔΟΥς ΕΠΙΘΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΟΙΛΟΚΥΤΤΑΡΑ Ως ΕΠΙ HPV ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑς,Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΛΟΓΩ ΑΦΕΝΟΣ ΔΥΣΧΕΡΟΥς ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. 
    Η ΒΛΑΒΗ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ?ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή φίλη. Δεν έχω σαφή εικόνα. Θα μιλήσεις με το γιατρό που σου έκανε την επέμβαση και θα προγραμματίσεις επανέλεγχο είτε με κολποσκόπηση είτε με τεστ παπ σε 3-4 μήνες. Φιλικά Π.Κ.



    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    το σπερμοδιαγραμμα ειναι καλο?