default_mobilelogo
    Νέο

    HPV 16

      Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020
      5 Απαντήσεις
      338 διαβάστηκε
    Καλησπέρα σας, χρειάζομαι την βοήθεια και πολύτιμη εκτίμηση σας και άποψη.
    Έκανε τεστ ΠΑΠ (23/11/2020)με αποτελέσματα: Αρνητικό για ενδοεπιθηλιακή αλλοίωση ή κακοήθεια. Η ηλικία μου είναι 41 ετών.
    Επίσης αποτελέσματα από cobas HPV test ανιχνεύθηκε HPV DNA τύπου (16) και ενός από τους τύπους υψηλού κινδύνου 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66 και 68.
    Η μόνη σύσταση του γυναικολόγου μου ήταν να έχω καλό ανοσοποιητικό, να μην καπνίζω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ και να κάνουμε πιο τακτικό έλεγχο ΠΑΠ. Έκανα πάντα ανά 12 μήνες.
    Έχω φοβηθεί παρά πολύ. Αυτό σημαίνει ότι έχω καρκίνο; Προτείνετε κάτι άλλο εσείς που πρέπει να γίνει ; Έχω σταθερό σύντροφο τα τελευταία 6 χρόνια πρέπει κάτι να προσέξουμε;
    Ευχαριστώ πολύ για όλα θα εκτιμήσω οποιαδήποτε απάντηση μου δώσετε γιατί νιώθω πολύ άσχημα.
    Περίπου πριν από 10 μήνες
    Αγαπητή φίλη.
    Ιατρικά, η συμβουλή μου είναι να κάνεις μία κολποσκόπηση σε 4-6 μήνες, για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει σοβαρή βλάβη στον τράχηλο.
    Π.Κ.


    Περίπου πριν από 10 μήνες
    Ειλικρινά ευχαριστώ για την απάντηση,πρέπει να ανησυχώ για καρκίνο;Απο την ώρα που το έμαθα κλαιω συνέχεια.
    Περίπου πριν από 10 μήνες
    Καμία ανησυχία.
    Π.Κ.


    Περίπου πριν από 10 μήνες
    Γιατρέ μου υπάρχει περίπτωση παρά τα υψηλά ποσοστά να βρίσκεται στον οργανισμό μου για χρόνια και να μην εκδηλώσει καμμία βλάβη σε τράχηλο; Με λίγα λόγια η ύπαρξη εχει σιγουρο επακόλουθο αυτό έστω και μετα απο χρόνια; Σας είμαι ευγνώμων για κάθε απάντηση.
    Περίπου πριν από 10 μήνες
    Γιατρέ μου υπάρχει περίπτωση παρά τα υψηλά ποσοστά να βρίσκεται στον οργανισμό μου για χρόνια και να μην εκδηλώσει καμμία βλάβη σε τράχηλο; Με λίγα λόγια η ύπαρξη εχει σιγουρο επακόλουθο αυτό έστω και μετα απο χρόνια; Σας είμαι ευγνώμων για κάθε απάντηση.