default_mobilelogo
    Νέο

    Glucophage

      Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
      2 Απαντήσεις
      103 διαβάστηκε
    Ειμαι 26 ετών και λόγω μεγάλων και ασταθών κυκλων που έφταναν και τις 50 μερες εκανα εξετάσεις τη 2η μερα του κύκλου
    TSH 0,71(τ.αναφορας 0,27-4.2)
    Τ4 102,3(τ.αναφορας 66-181)
    FT4 15,61(τ.αναφορας 12-22)
    Ε2 59(τ.αναφορας 16,2-313)
    Prl 22,5(τ.αναφορας 5.18-26,53)
    Fsh 6,94( τ.αναφορας 3.5-12,5)
    Lh 7.11(τ.αναφορας 2,4-12,6)
    Δ4 2,2 (τ.αναφορας 0,4-3,4)
    Τεστοστερόνη ολικη 0,40( τ.αναφορας 0,084-0,481)
    Υδροξυ προγεστερονη 0,76( τ.αναφορας 0.1-1,4)
    DHEAS 383,6 (τ.αναφορας 98.8-340)
    SHBG 84,6(τ.αναφορας 24.6-122)
    Ο γιατρός μου προτεινε αγωγή με Glucophage 1000
    Για την αραιομηνορροια
    Να πω,πως και παλαιότερα είχα αυξηση στην dheas
    Ποια είναι και η δική σας γνωμη;;
    Περίπου πριν από 6 μήνες
    Ευχαριστώ πολυ
    Να πω πως στον υπέρηχο δεν έχει φανεί εικόνα πολυκυστικων
    Ειμαι 1,60 και 50 κιλά βάρος
    Για ποιο λόγο μπορει να έχω τόσο άστατους κύκλους;
    Περίπου πριν από 6 μήνες
    Αγαπητή φίλη,
    καλό θα ήταν να μιλήσεις και με ενδοκρινολόγο. Οι τιμές δεν είναι τυπικές πολυκυστικών ωοθηκών, αλλά η διάγνωση εξαρτάται και από τη μορφολογία των ωοθηκών, το σωματικό βάρος κλπ. Ίσως θα χρειαστούν και άλλες εξετάσεις ( σάκχαρο, καμπύλη γλυκόζης, ινσουλίνη) .

    Φιλικά,
    Κ.Χ.

    Δρ.Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος. Ιατρείο: Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310- 227981 (ΔΕ, ΤΕΤ, ΠΕΜ 17.00-21.00 & ΤΡ, ΠΑΡ 10.00-14.00) email: [email protected]

    Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!