default_mobilelogo
  1. Georgia Ior
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
  Καλησπέρα σας. Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ...θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας! Είμαι 24 χρόνων.
  Είμαι πολύ απογοητευμένη και κουρασμένη καθώς παθαίνω συνέχεια μηκυτιασικες κολπίτιδες χωρίς να βρίσκω γιατρειά... σας γράφω το ιστορικό μου. Να προσθέσω ότι έχω σχέση σταθερή εδώ κ 2 χρόνια.
  - Αύγουστος του 2020, 1η ενόχληση τέλη καλοκαιριού. Επίσκεψη στον γυναικολόγο μου ο οποίος μου είπε ότι δεν είναι κάτι μια απλή ενόχληση και με 3 κολπικά υποθετα ecovag θα ειμαη εντάξει. Αυτό και έκανα. Μετά από 3 μέρες πάλι ενόχληση....επίσκεψη ξανά στον γιατρό μου και μου είπε να πάρω αλλά 5 ecovag. Τον ρώτησα εάν πρέπει να πάρω κάποια άλλη κρέμα ή αντίβιωση κ μου είπε όχι. Έπειτα μου ήρθε περίοδος.
  - Μέσα Σεπτέμβρη ξανά ενόχληση μετά την περίοδο. Επίσκεψη στον γυναικολόγο ο οποίος μου σύστησε 3 κολπικά υποθετα lomexin και 5 ecovag. Τα έκανα όλα. Μετά από 4-5 μέρες ξανά ενόχληση!!! Αποφάσισα να πάω σε άλλον 2ο γυναικολόγο.
  - Αρχές Οκτώβρη πήγα σε άλλον γυναικολόγο ο οποίος μου βρήκε πάλι μηκυτιασικη κολπίτιδα. Μου έδωσε 10 μέρες κολπική κρέμα lomexin και 5 μέρες stabilanol. Έκανα καλλιέργεια κολπικού υγρου. Βγήκαν όλα αρνητικά πέρα από μηκυτες. Τελειώνω την θεραπεία και μετά από 2-3 μέρες έρχομαι σε επαφή με το αγόρι μου. Μετά τν επαφή ΠΑΛΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ
  - Αρχές Νοέμβρη πήγα σε 3ο γυναικολόγο για να πάρω μια άλλη γνώμη. Μου διαγνώσθηκε πάλι μηκυτιασικη κολπίτιδα. Μου έδωσε 7 μέρες κολπική κρέμα travogen και stabilanol για 5 μέρες. Τα πήρα. Έπειτα μου ήρθε περίοδος. Σταμάτησα τις σεξουαλικές επαφές για 1 μήνα. Ήμουν καλά.
  - Τέλη Δεκέμβρη είπα να έρθω σε επαφή ξανά με το αγόρι μου. Ήταν όλα εντάξει. Έπειτα μου ήρθε περίοδος. Μετά την περίοδο, 4 μέρες μετά ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου. Από τότε μέχρι σήμερα ΠΑΛΙ πόνοι, φαγούρα..γύρισα από τον γιατρό μου πριν λίγο. Έχω ΠΑΛΙ μηκυτιασικη κολπίτιδα. Μου έδωσε 7 μέρες travogen και 4 μέρες stabilanol. Παράλληλα μου είπε μετά την περίοδο για 5 μέρες να παίρνω τα donafil κολπικά υποθετα. Κ αυτό θα γίνει για 3 μήνες.
  Μετά από αυτά έβαλα το αγόρι μου να κάνει εξετάσεις, είναι αρνητικός σε όλα. Τον εξέτασε κ γιατρός και η κλινική εικόνα δεν δείχνει τίποτα. Παρόλα αυτά παίρνει 3 μέρες stabilanol κ εξωτερική κρέμα kenacomb προληπτικά.
  Σας παρακαλώ πολύ...ποια είναι η γνώμη σας;; Τι φταίει; Έχω αρχίσει και δεν θέλω να έρχομαι σε σεξουαλικη επαφή γιατί φοβάμαι....ο γιατρός είπε μήπως είμαι αλλεργική σε κάτι κ να αλλάξω προφυλακτικό ή σερβιετες. Τι γνώμη έχετε; Ταλαιπωρούμαι 5 μήνες με αυτό το πραγμα. Σας παρακαλώ πολύ πειτε μου την γνώμη σας...σας Ευχαριστω!!!
  Κοφινάκος Παναγιώτης
  Συνεργάτης του Gyn.gr
  Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
  Αγαπητή φίλη.
  Θα χρησιμοποιείς δροσερό νερό στην ευαίσθητη περιοχή και ένα κατάλληλο αφρόλουτρο, καθημερινά, από το φαρμακείο.
  Καλύτερα να κάνεις μία καλλιέργεια άμεσου παρασκευάσματος κολπικού υγρού, σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και να περιμένουμε την απάντηση.
  Δεν υπάρχει χρόνια κολπίτιδα από μύκητες....
  Προφανώς, κάτι δε γίνεται σωστά και συνεχίζεις να ταλαιπωρήσε.
  Φιλικά
  Π.Κ.
  Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
  Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
  Αξιότιμε κύριε Παναγιώτη,

  Σας Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σας. Πήρα τηλέφωνο το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπε ότι για να κάνω αυτήν την εξέταση πρέπει να «απέχω» από κολπικές κρέμες για 1 εβδομάδα. Ενώ εγώ είμαι στην 3η ημέρα κολπικής κρέμας..και μου είναι δύσκολο να τα σταματήσω λόγω φαγούρας και τσούξιματος...
  Όσον αφορά την θεραπεία, τι πιστεύετε ότι πάει λάθος; Κάνω την θεραπεία ακριβώς όπως μου έχει πει ο γιατρός, δεν σηκώνομαι τα βραδιά, δεν τρώω γλυκά κ αποφεύγω την ζάχαρη, προσέχω την διατροφή μου. Τι μπορεί να μην πάει σωστά; Μήπως πρέπει να αλλάξω φάρμακο;
  Συγγνώμη για τα πολλά ερωτήματα...αλλά έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και ο γυναικολόγος μου δεν είναι τόσο ανοιχτος σε πολλές ερωτήσεις όποτε για αυτό βρήκα αυτήν την σελίδα να απευθυνθώ!
  Σας Ευχαριστω!!!
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2


  Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!