default_mobilelogo
      Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
      1 Απαντήσεις
      290 διαβάστηκε
    Καλησπέρα σας, δεν έχω παιδί είμαι 34, είχα μια παλινδρομη στην 8η εβδομάδα με φυσιολογικό καρυοτυπο, έγινε απόξεση στις 12/8. Μετά από 2 κυκλους έμεινα ξανά έγκυος, παλινδρομη και παλι στην 8η εβδ, ο καρυοτυπο έδειξε τρισωμια 15.εγινε απόθεση στις 19/12. Συμβουλευτικά αιματολογο, πριν να εχω τα αποτελέσματα του καρυοτυπου της 2ης εγκυμοσύνης. Εκανα ένα σκασμό εξετάσεις, βιταμίνες, ομοκυστεινη, αντιπηκτικο λυκου,αυτοανοσα,καρδιολιπινες, μεταλλάξεις γονιδιων,θυροειδη κτλ. Εκανα και επανελεγχο ορισμένων εξετάσεων μετα απο 2μηνο που δείχνουν ότι έχω τα αντισώματα Β γλυκο πρωτεΐνης igm θετικά,τα igg αρνητικά.ολες οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι καλές. Μου συνέστησαν salospir των 100 καθημερινά κατά την προσπαθεια νεας σύλληψης. Το ερώτημα μου, συγγνώμη που κουρασα, είναι αν αυτά τα αντισώματα από μόνα τους επηρέασαν την 1η εγκυμοσυνη καθώς δείχνουν ότι έχω αντιφωσφολιδικο συνδρομο. Θεωρείτε πιθανο να έχω μια ολοκληρωμένη εγκυμοσυνη ακολουθώντας μια αντιπηκτικο αγωγή? Σας ευχαριστω θερμά εκ των προτερων.
    Περίπου πριν από 7 μήνες
    Αγαπητή φίλη.
    Αν δεν έχετε κάνει καρυότυπο ζεύγους, να το προγραμματίσετε.
    Επίσης, με θετικό τεστ κυήσεως, θα ξεκινήσεις και παιδική ασπιρίνη και αντιπηκτική αγωγή.
    Καλή επιτυχία.
    Π.Κ.

