default_mobilelogo
    Νέο

    E. coli

      Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018
      4 Απαντήσεις
      387 διαβάστηκε
    Καλησπέρα επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό να ζητήσω κ πάλι την πολύτιμη βοήθεια σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.. βρίσκομαι στον6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κ στην καλλιέργεια κολπικού βρέθηκε μικρόβιο E. coli ...δυστυχώς είμαι αλλεργική στις κεφαλοσπορινες κ στην πενικιλίνη κ έτσι δε μπορώ να πάρω αντιβίωση επιτρεπτή στην κύηση... θα ήθελα να μου πείτε ποσό επικίνδυνο είναι αυτό το μικρόβιο για πρόωρη ρήξη των υμενων κ τι θα μπορούσα να κάνω...
    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Αγαπητή Φίλη!
    Ο κόλπος δεν είναι σε καμία περίπτωση....αποστειρωμενος.
    Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να γίνει καλλιέργεια και να βρεθεί το κολπικό έκκριμα ΄΄αποστειρωμένο
    Το βασικό είναι., αν το pH του κολπικών υγρών ξεπερνά το 4,8 κι αν έχεις εσύ συμπτώματα από τα κολπικά υγρά.΄
    Λείπει επίσης μία μικροσκοπική εξέταση νωπού παρασκευάσματος κολπικού εκκρίματος .
    Για το ΄΄πόσο επικίνδυνο είναι: (αν φυσικά κάτι συμβαίνι!ι):: Δεν υπάρχει ατυχώς ΄΄μεζούρα΄΄ μέτρησης κινδύνων: Για το τι π[ερπει να γίνει: Δεν άκουσα τι πρότεινε ο γιατρός σας. Από ΄΄απόσταση΄΄ και χωρίς γνώση των στοιχείων που προανέφερα, δεν είναι σκόπιμο να συστήσουμε απ΄εδώ αγωγή, Θα το κρίνει αυτό ο δικός σου./
    Φιλικά
    Π.Ζ:)

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Ο γιατρός λέει ότι πρέπει να παρθεί μια αντιβίωση από το στόμα για να αποφύγουμε μια λοίμωξη που μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο των νερών... το ποια θα είναι αυτή είναι ένα πρόβλημα... ακόμα το συζητάμε... για το ph δεν μου είπε κανείς κάτι .. το άμεσο νωπό παρασκεύασμα λέει ότι μύκητες κ τριχομοναδες δεν παρατηρήθηκαν κ έχει αραιά πυοσφαιρια
    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Επίσης να προσθέσω ότι στο gram παρασκεύασμα υπάρχουν αρκετοί γαλακτοβακιλοι κ λίγα βακτήρια...
    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Αν υπάρχουν αρκετοί γαλκτοβακιλλοι, λογικά δεν κινδυνεύεις... Τέλος παντων,. τον λόγο σ΄αυτά τον εχει πρώτος πάντα ο θεράπων ιατρός.
    Π.Ζ::)

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
