default_mobilelogo
    Νέο

    CMV

      Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018
      7 Απαντήσεις
      554 διαβάστηκε
    Καλησπέρα! Είμαι στην 7η εβδομαδα κυησης και εκανα τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και βρέθηκε αρνητική τιμή στα αντισωματα CMV IgG και οριακα αρνητικη τιμή στα αντισώματα CMV igm 17,80. Tο εργαστήριο ορίζει ως γκρίζα ζώνη το 18-22. Πιστευετε οτι πρεπει να κανω κατι απο την στιγμη που ειναι οριακα αρνητικο; Ευχαριστω πολυ.
    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Αγαπητή Φίλη!
    Προ πάσης απαντήσεως: :
    Κάθε αμφίβολο αποτέλεσμα (αυτό που λέμε ΄΄γκρίζα ζώνη΄΄) είναι λόγος να επιβεβαιωθεί με επανάληψη, μια και η όποια απόφαση θα παρθεί από αυτόν που θα σε ξεγεννήσει.
    Φιλικά
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Ευχαριστώ πολύ! Παρόλα αυτά ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα, απλά πολύ κοντά στην γκρίζα ζώνη.
    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    :) :) Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Καλησπέρα γιατρέ. Είμαι στα τέλη της 11ης εβδομάδας, η εγκυμοσύνη φαίνεται να προχωράει κανονικά. Σε 2 εβδομάδες θα κάνω και την αυχενική. Συζήτησα με τον γυναικολόγο μου το ενδεχόμενο της αμνιοπαρακεντησης ( να υπενθυμίσω οτι ειμαι 37,5 ετών με μια διακοπή κύησης στις 22 εβδομάδες λογω χρωμοσωμικής ανωμαλίας που διαπιστώθηκε στη β επιπέδου), ο οποίος μου λέει να γίνει η αυχενική κ αν είναι καλή να κάνω το nipt σε πρώτη φαση και να μην διακινδυνέύσω με αμνιοπαρακέντηση. Πάντα βέβαια βλέποντας και κάνοντας. Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτό το τεστ; και γενικά τι θα με συμβουλεύατε. Να σημειώσω ότι η αισιοδοξία μου έχει πληγεί γενικά λόγω της προηγούμενης εμπειρίας.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Αγαπητή Φίλη!
    θα συνταχθώ με την άποψη του ΄΄δικού'' σου. Π.Ζ:)

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    Ευχαριστώ πολύ!:)
    Περίπου πριν από 2 χρόνια
    :) :) :) :) :) :) Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
