default_mobilelogo
    Νέο

    ASCUS

      Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011
      1 Απαντήσεις
      1.7K διαβάστηκε
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ TEST-PAP ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ASCUS. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΟ? ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ HPV ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ?
    Περίπου πριν από 10 χρόνια
    Αγαπητή φίλη.
    Η προσωπική μου γνώμη είναι να κάνεις ένα τεστ παπ στο 4μηνο και αν επαναληφθεί το ίδιο εύρημα να προγραμματίσεις κολποσκόπηση και αν χρειαστεί ταυτόχρονα και ιστοληψία τραχήλου.
    Δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά θα πρέπει να διευκρινιστεί η προέλευση των άτυπων αυτών κυττάρων.
    Φιλικά
    Π.Κ.

