default_mobilelogo
      Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
      3 Απαντήσεις
      531 διαβάστηκε
    Καλησπερα σας,θα ηθελα να θεσω το εξης ερωτημα...απο την προηγουμενη Παρασκευη λογω ιωσης λαμβανω αντιβιωση amoxil 500 mg,εχθες το μεσημερι πηρα το τελευταιο χαπι...καθως βρισκομαι πλεον στις γόνιμες μερες μου και στις προσπαθειες εγκυμοσυνης,ειναι επικινδυνο να ερθω σε επαφη(με την προοπτικη συλληψης) αυτες τις μερες που πλεον ολοκληρωσα την αγωγη μου?λογω ληψης του αντιβιωτικου το προηγουμενο διαστημα?ειναι καλυτερα να το αναβαλλω για τον επομενο μηνα? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή Φίλη!
    Το Αmoxil θεωρειτια εδώ και χρονια, ότι δεν επηρεάζει την εγκυμοσυνη κια χορηγειται βεβαια και σε εγκυους, όταν χρειαστεί
    Φιλικά
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Σας ευχαριστω πολυ!
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    :) :) :) :) ΠΖ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
