default_mobilelogo
    1. Faniagr
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021
    Έχω διαγνωστεί εδώ κ 2 μήνες με σωματοποιηση άγχους κ προσπαθώ να το ξεπεράσω με ψυχοθεραπεία. Ήθελα ν ρωτήσω αν αυτή η κατάσταση επιβαρύνει τον hpv. Εχω ιστορικό με λουπ το 2018 καθαρά ΠΑΠ από τότε αλλά η εικόνα στην κολποσκοπηση δείχνει επαναμολυνση μάλλον χαμηλού κινδύνου. Hpv DNA test οκ,. Έκανα κ το gardasil πριν 2 χρόνια στα 38 μου. Μπορεί ν εμφανιστεί με το άγχος κάτι χειρότερο σε 6 μήνες που έχω τον επανέλεγχο?
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Δε θα προχωρήσει η βλάβη μόνο από το άγχος, μην ανησυχείς.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. πριν από 2 εβδομάδες
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1

