default_mobilelogo
      Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018
      5 Απαντήσεις
      374 διαβάστηκε
    Καλησπέρα ,

    Πριν δυο εβδομάδες ακριβώς ειχα μια φυσική αποβολή κύησης. Ήμουν στην 6η εβδομαδα . Ο γιατρός δεν ειχε δει έμβρυο καθώς επίσης δεν ηταν σίγουρος αν ειχε δει και σάκο. Ειχα καφε υγρα και έπεσε η χοριακη απο 5500 στο 600 και ο γιατρός κου ειπε να περιμένω να αποβάλλω φυσικα . Ετσι κι έγινε . Ειχα αίμα Οχι υπερβολικό για λιγότερο απο 4 ημέρες με λίγους πόνους. Απο εχθες και 14 ημέρες μετα απ την αποβολή εχω πάλι αίμα (Οχι πολυ) χωρις πόνο . Εχω ανησυχήσει πολυ ... απο που θα μπορουσα να προέρχεται ;
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    :) :) :) :) :Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Σας ευχαριστω θερμά ! Καλη συνέχεια !
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή Φίλη!
    Δεν θα ανησυχούσα γι αυτό. Αν ήταν σημαντικό, θα το ειχε διαπιστώσει ο ΄΄πάσα είς΄΄ εξ ημών΄΄ στην υπερηχογραφική εξέταση οτι εμποδίζει την κοιλότητα της μήτρας. Αυτά είναι εξωτερικά. . Τόσο μικρά ινομυώματα κατά κανόνα δεν αποτελούν πρόβλημα, Θα σε παρηγορήσω: Στο τρίτο μας παιδί, η γυναικά μου είχε ένα ινομύωμα διαμέτρου 8 εκ. Η γεννά ήταν φυσιολογική. Δεν χειρουργήθηκε ποτέ.
    Μια χαρά θα τα πας .
    Π.Ζ:)

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Σας ευχάριστω πολυ για την τόσο άμεση απάντηση. Και κατι ακόμα ... οταν με είδε ο γιατρός ενώ ήμουν εγκυος είδε και ενα ινωμυωμα μεσα στην μήτρα 3 εκατοστά . Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτο για την αποβολη στην 6η εβδομαδα ; η' μια αποβολη λόγω ινωμυωματος γινεται σε πιο προχωρημένη εγκυμοσυνη ;
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητή Φίλη,

    Λογικά για απλά διαταραχή κύκλου πρόκειται. Από τέτοιες καθημερινότητες , άλλο τίποτε/ Εξυπακούεται, αν ήμουν γιατρός σου και το άκουγα, για ψυχολογικούς λογους , θα συνιστούσα μία γυναικολογική ματιά από Δευτέρα και μετά. .
    Φιλικά
    Π.Ζ:) :)

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
