default_mobilelogo
      Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015
      6 Απαντήσεις
      2.3K διαβάστηκε
    Καλησπέρα σας γιατρέ μου! Θα ήθελα για ακόμα μια φόρα τη πολύτιμη βοήθεια σαςΝα σας υπενθυμίσω πως είμαι 33 ετών και εδώ και 6 μήνες προσπαθούμε για εγκυμονυνη.Τη 3η μέρα του κύκλου έκανα ορμονολογικές με τα παρακάτω αποτελέσματα: Ε2 24,0 pg/mL φτ 12,5-166 LH 4,20 mIU/Ml φτ 1,9-12,6 FSH 12,4 mIU/mL φτ2,5-12,5 PRL 14,3 0 pg/mL φτ 1,8-29,2 PRG 0.80 pg/mL φτ
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
     
    Να σας υπενθυμίσω πως έχω κανονικό βάρος και σταθερό κύκλο 26 ημερών (με σπάνιες  αποκλίσεις μιας ημέρας δηλαδή 25 ή 27). Στο προηγούμενο κύκλο που ήταν 27ημερων είχα θετικό τεστ ωορρηξίας την 11η μέρα, ενώ την 19η ημέρα έκανα εξέταση προγεστερόνης με αποτέλεσμα 10,20 ng/mL  φ.τ 2,5-29. Ενω απο βδομάδα περιμένουμε και τα αποτελέσματα απο το σπερμοδιάγραμμα και τη καλλιέργεια του συζήγου.
    Με εκτίμηση
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Οι  τιμες  των εξετάσεων ειναι  φυσιολογικές και δεν  εμπνέουν καμια   ανησυχία.. Δεν περιμενω  κανενα προβλημα  από  το θεμα  ΄΄ωοθυλακιορρηξία΄΄... Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
     
    Γιατρέ μου σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την άμεση απάντηση σας!εκανα μάλλον το λαθος να διαβάσω λιγο στο δυαδυκτιο σχετικα με την fsh και εχω τρελαθει..μεχρι και για δωρεα ωαρίων διαβάζω σε περίπτωση που είναι 12. Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική, θα μιλήσω με το γιατρο μου τη Δευτερα αλλα μέχρι τοτε κάθομαι σε ανάμενα κάρβουνα.. διαβασα δικη σας αληλογραφια με μελη της ομάδας και μιλατε για ανεπανόρθωτη κατάσταση όταν εχουμε υψηλη fsh. Στη δικη μου περίπτωση  δεν συντρέχει κανενας λόγος ανησυχίας παρα την υψηλή fsh?
    χίλια συγγνώμη για την επιμονή μου και ελπίζω στη κατανόηση σας 
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Ειπαμε:  Η τιμή ειναι εντός  φυσιολογικων  όρίων   και  επομενως  οχι  υψηλη κι επι πλεον  κανεις   ωοθυλακιορρηξίες.. Δεν εχεις επ΄αυτου  προβλημα.. Αλλο θεμα! Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Γιατρέ μου σας ευχαριστώ πολύ, να στε καλα και συγχαρητηρια για το εργο σας!δυστιχως το πρόβλημα αποδειχτηκε οτι εγκειται στο σπερμα!
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Εν  ταξει!  θα   το  δειτε με τους δικους  σας  γιατρους  και  αν  θέλεις  το μιλαμε  παλι. Π.Ζ


    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
