default_mobilelogo
    1. Αργυρώ93
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015
    Γεια σας. Εδω και 3 χρόνια κανω χρηση αντισυλληπτικων δισκίων (yasminelle). Είμαι 22 ετών και καθε χρόνο κανω υπερηχο κοιλιας,υπερηχο μαστου, τεστ παπ και τις αιματολογικές για τα αντισυλληπτικα. Μεχρι πέρσι ήταν ολα καλα.
    Παρατήρησα σε αυτη την περίοδο οτι εχει μειωθεί αρκετά η ροή μου. Η γυναικολόγος μου είπε να κανω το τεστ παπ, τις αιματολογικές για τα αντισυλληπτικα και να σταματησω τα χάπια για να ξεκουραστεί ο οργανισμός μου και βλέπουμε. Ποια είναι η αποψη σας; Να ανησυχώ για το ενδομήτριο; Ευχαριστώ.
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Αγαπητή φίλη. Δε βλέπω λόγο ανησυχίας. Θα διακόψεις για 2-3 μήνες τα χάπια, όπως πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο και θα μιλήσεις με τη γιατρό σου όταν πρέπει να τα αρχίσεις ξανά. Τυχαίο γεγονός το θέμα της μικρής ροής. Φιλικά Π.Κ.

    Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: https://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1

