default_mobilelogo
      Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014
      1 Απαντήσεις
      3.3K διαβάστηκε
    Καλημερα, και καλο σαββατοκυριακο σε ολους.
    Θα ξεκινησω απο τα βασικα ειμαι 24 χρονων και το καλοκαιρι εμφανισα κατι μικρα εξογκωματακια σαν ελιτσε(που εγω δεν εχω ελιες) κοντα στη γεννητικη περιοχη και ελαφρως λιγο προς τον πρωκτο.Στην αρχη ανχωθηκα και σκεφτομουν να το ελενξω αλλα το εκανα τωρα πριν κανα δυο εβδομαδες και ο γυναικολος μου ειδε οτι ειναι κονδυλωματα και καναμε το πρωτο λειζερ για να φυγουν.Δεν ειμαι ατομο που ειχε περα δωθε σεξουαλικες επαφες ,προσεχει παρα πολυ την υγιεινη του αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δε μπορεις να γνωριζεις απο που προηλθε γιατι ηταν επιφανιακα και ειτε φορουσα προστασια θα μεταδιδονταν.Εσωτερικα του κολπου δε βρεθηκε τιποτα παρα μονο ιος ο οποιος θα φυγει μονος του ειπε και δε μπορουμε να κανουμε κατι σε αυτο ειναι απλο. 
    Με ολα αυτα βεβαια επρεπε να κανουμε προληπτικες εξετασεις στον συντροφο μου για να βεβαιωθουμε οτι δε τον κολλησα αλλα οταν πηγαμε σε δερματολογο βρεθηκε να εχει μολυσματικη τερμινθο σε πολυ λιγη ποσοτητα και οχι πανω στα γεννητικα οργανα απλα λιγο ποιο ψιλα προς το μερος που συνηθως ξυριζονται.Ανεφερε οτι ειναι ευκολο και απλο για τους αντρες αυτο δε τους κανει και πολλα πολλα και φευγει ευκολα.
    Το θεμα ειναι οτι υπαρχει περιπτωση να ξεκινησε απο την τερμινθο αυτο που ειχα εγω?Γιατι η δερματολογος αντεδρασε και ασχημα μαλιστα οταν της ειπα οτι ο γυναικολογος  διεγνωσε τα κονδυλωματα και οτι επρεπε σε αυτη να παω και τετοια.Πριν κανω το λειζερ με εξετασαν 3 γυναικολογοι του ιδιου νοσοκομειου για να ειμαι σιγουρη.Υπαρχει περιπτωση να ειχα μολυσματικη τερμινθο και να εγινε καποιο λαθος θεραπειας?
    Και κατι ακομα η μεταδοση ποτε θα σταματησει να υπαρχει και στους δυο? Και απο οσο εχω καταλαβει ακομα και η παραμικρη σεξουαλικη επαφη θα φερει ασχημα αποτελεσματα λογο μεταδοτικοτητας.Το γενικοτερο ειναι οτι δε μας ανεφερε κανεις εαν μπορουμε να εχουμε σεξουαλικη επαφη, η το ποτε θα μπορουμε η τι να προσεξουμε να κοιταξουμε και τα σχετικα...
    αν μπορειτε να μου απαντησετε σε ολα αυτα τα ερωτηματα θα σας ημουν υποχρεη γιατι οσο και να ρωτησα σημασια κανεις στο να ενημερωσει.Πραγμα ανεπιτρεπτο για γιατρους και για σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα.
     
    Με εκτιμηση
    Περίπου πριν από 6 χρόνια
    Αγαπητή Φίλη!
    Τι να πω  τωρα για ολ΄ αυτά;
    Η διάγνωση    ΄΄κονδυλώματα ΄΄  είναι προφανώς  σωστή  μια και  τα   είδαν 3 γυναικολόγοι  πριν  και μία δερματολόγος  ΄΄μετά΄΄,  τότε δηλ. που δεν  τα   είχες  πλέον...
    Για το  αν έγινε κάποιο  ΄΄λάθος΄΄:  Είναι  αλήθεια,  ότι στην  ιατρική διάγνωση  δεν  ισχύει  ο  νόμος της  ..πλειοψηφίας.. Μπορεί  99 να πέφτουν έξω κι ένας  να  ξέρει  καλλίτερα,,
    Πως  να  ξέρουμε  λοιπόν;   Κονδυλώματα μπορεί εν  τέλει  να  συνυπάρχουν  και με  άλλες ιογενείς καταστάσεις..
    Κονδυλώματα έχουν χρόνο επώασης  μεχρι  8  μήνες !  Επομένως ,  λογικά  για το διάστημα αυτό. ,4τα την οποία αγωγή,.  στις  σεξ.  σχέσεις, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείται προφυλακτικό..Αν  και δεν υπάρχει  επ΄ αυτού ενιαία  άποψη! 
      Φιλικά
    Π.Ζ[/left]

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
