default_mobilelogo
      Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012
      3 Απαντήσεις
      1.4K διαβάστηκε
    Καλησπέρα σας, πριν 2 μήνες έκανα εξέταση καλλιέργειας κολπκού υγρού στο οποίο : γονορροια, χλαμύδια , μύκητες ήταν αρνητικά και το μόνο που είχα ήταν gardinerella vaginallis για την οποία πήρα από το στόμα Flagyl Των 500 mg για 10  ημέρες πρωί και βράδυ και ενδοκολπική κρέμα και τελικά θεραπεύτηκε . Πιστεύεται πως θα έπρεπε να κάνω και εξέταση για ουρεόπλασμα και μυκόπλασμα ? Είμαι 24 χρονών. Να πω επίσης πως σε άλλο post μου έχω αναφε΄ρει πως έχω διαγνωστεί στο τεστ ΠΑΠ μου με LGIL αλλοιώσεις. Γενικά έχω ένα πανικό με την ιδέα και μόνο  των νοσημάτων μέσω σεξ από όπου και μεταδίδονται. Σήμερα επίσης έκανα εξετάσεις αίματος για να ελέγξω τις τρανσαμινάσες μου λόγω ενός χαπιού που παίρνω. Οι τιμές τους ήταν με΄σα στα φυσιολογικά όρια τους. Σε αυτό το σημείο θέλω να ρωτήσω αν τυχόν υ΄ποπτη τιμή τους θα σήμαινε πως είχα ηπατίτιδα..έστω και σαν υπόνοια . Τι άλλες εξετάσεις με συμβουλεύετε να κάνω,,γενικά το όλο θέμα με φοβίζει.
    Περίπου πριν από 9 χρόνια
    Αγαπητή  Φίλη!
    Για τις   ηπατικες δοκιμασιες: Αφου ειναι  εντός  φυσιολογικων  οριων, δεν ειναι  ύποπτες..!
    Για το  γυναικολογικο θεμα: 
    Μονον  ενας  ετησιος  έλεγχος   με  Pap  και    ισως  κολποσκοπιση  ( αν προκυψει  και παλι  υπόνοια  για   αλλοιωσεις χαμηλου  κινδύνου),  ειναι  αρκετός..
    Φιλικά
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 9 χρόνια
    Γιατρέ μου καλησπέρα, από ότι ξαβαναείδα τις εξετάσεις μου είχα ξανακάνει έλεγχο για τις τρανσαμινάσες  και γ-GTμου τον απρίλιο και τον ιουλιο καθώς και τώρα τον νοέβριο όπως σας είπα ! όλα αυτά το 2012 !! μία υποπτη επαφή που είχα ήταν τον οκτώβριο του 2011 . αν είχα κάτι από -πιθανότητα !!- ηπατίτιδας δεν θα φαινόταν ?? αυτό συμπαίρανα απ΄την παραπάνω απάντησή σας. συστήνετε λοιπόν να ησυχάσω από αυτή μου τη φοβία ? ευχαριστώ πολυ γιατρέ μου ..σε όσα σας έχω ρωτήσει με καθυσηχάζετε !
    Περίπου πριν από 9 χρόνια
    Αγαπητή  Φίλη!
    Το ΄΄ ματσάλιασμα΄΄  ενος  ερωτηματος    υγείας,   με επανειλημενες ερωτησεις, που εχουν ουσιαστικά  απαντηθει  και  οι νέες  ερωτησεις   που   εχουν  λογικα  αυτονόητες  απαντησεις,   ειναι  κουραστικές   κι απαξιωνουν   την επικοινωνία..
    Ναι, δεν   ανησυχώ ότι κατι μπορει   να  εχεις..
    Φιλικά
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
