default_mobilelogo
    1. ARCHONTISSA
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..
    ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ..Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Η ΤΙΜΗ ΑΠΟ 80-100.
    ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ,ΕΧΩ ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟ-88mg-MEDITHIROX,82κιλα,1,60Υ.Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ..
    FSH 9.4mlU 
    LH 3.9mlU
    E2 32.9mlU
    PRL 23.1mlU
    17-OH 0.7mlU
    ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 3,9 pg/ml
    DHEA-S 2.8μg/ml
    SHBG 42.9nmol/L
    ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ?
    ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ..ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Αγαπητ'η  Φίλη!
    Η τιμή της   προλακτινης δεν ειναι  σημαντικά   ανεβασμενη....Ισως εχει να κανει  και  με   τον  υποθυρεοειδισμό  σου... Αν  η  TSH  (δεν την βλεπω  να   εχει  προσδιοριστει!) ειναι  ΄΄τσιτωμενη΄΄, τοτε συμπαρασυρει   λιγο και την προλακτινη...  Ειναι αληθεια, ΄οτι καμια φορά και μικρες  αποκλισεις, μπορει να επηρεάσουν την ποιοτητα της  ωοθυλκιορρηξίας..  θα υποχωρηγσει  μονη της.. Ωστοσο,  ας το ξαναδεις σε εύλογο διαστημα. (όπως   το κρινει  ο  ενδοκρινολογος σου )
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Αγαπητ'η  Φίλη!
    Η τιμή της   προλακτινης δεν ειναι  σημαντικά   ανεβασμενη....Ισως εχει να κανει  και  με   τον  υποθυρεοειδισμό  σου... Αν  η  TSH  (δεν την βλεπω  να   εχει  προσδιοριστει!) ειναι  ΄΄τσιτωμενη΄΄, τοτε συμπαρασυρει   λιγο και την προλακτινη...  Ειναι αληθεια, ΄οτι καμια φορά και μικρες  αποκλισεις, μπορει να επηρεάσουν την ποιοτητα της  ωοθυλκιορρηξίας..  θα υποχωρηγσει  μονη της.. Ωστοσο,  ας το ξαναδεις σε εύλογο διαστημα. (όπως   το κρινει  ο  ενδοκρινολογος σου )
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ
    Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ TSH ΗΤΑΝ 0,19,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝΑ .ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΑΠΙ.
    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΗΜΕΡΕΣ
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
     
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4

