default_mobilelogo
      Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011
      5 Απαντήσεις
      5.1K διαβάστηκε
    Σας παρουσιαζω ενα συντομο μου ιστορικό και παρακαλω για τη βοηθεια σας.
    Εδω και ενα χρονο ταλαιπωρουμαι με διαφορα συπτωματα.Ξεκινησα με μια διαγνωσμενη ουρολοιμωξη τον Νοεμβριο 20101 και φου ελαβα την καταλληλη αντιβιωτική θεραπεια θεραπευτηκα, αλλά εχοντας ομως  ακομα ηπια συπτωματα ( επειξη ουρησης , τσουξιμο).ξεκινησα μια σειρα εξετασεων χωρις κανενα ουσιστικο αποτελεσμα ( καλλιεργειες κολικου υγρου, γεν ουρων κλπ) Επειδη με τη παροδο του χρονου τα συμπτωματα εντεινονταν ( πονος χαμηλα αριστερα και επειξη για ουρηση ) αλλαξα διαγνωστικο κεντρο με αποτελεσμα οι νεες εξετάσεις να δειξουν : ουρεοπλασμα θετικο , μυκοπλασμα ασθενως θετικο , μυκητες θετικο και χλαμυδια θετικο .Ελαβα αντιβιωση και εγω και ο σντροφος μου .Τα χλαμυδια ομως δεν υποχωρουσαν .Τελικά ο γυναικολογος μου αποφασισε να μου αφαιρεσει το ενδομητριο σπιραμα που ειχα μηπως και αυτό δημιουργουσε το προβλημα.
    Η καλλιεργεια του εδειξε το μικροβιο proteas.τελικά μετα από  6 εβδομαδων αντιβιωση ( tabrin, vibram) ,ολα τα αποτελεσματα σεδυο επανελεγχους που εκανα αρνητικα (ουρων και κολπικου υγρου)
      Ωστοσο παρα τη σαφη βελτιωση που εχω (δεν ποναω πια) μουεχουν μεινει καποια ακομα συμπτωματα που επιμενουν ( επειξη για ουρηση ελaφρυ τσουξιμο και ερεθισμος στη περιοχη της κλειτοριδας ..)
    Ο γιατρος μου επιμενει ότι πια μικροβιακη λοιμωξη δεν εχω.. και ότι το συμπτωμα της ερεθισμενης κλειτοριδας ( ελαφρυ τσουξιμο και πονος) πρωτη φορα το αντιμετωπιζει ..
      Μου συνεστησε δε μετα από δυο μηνες και εφοσον δεν υποχωρησουν τα συμπτωματα να κανω κυστεοσκοπηση ( Να σημειωσω ολο αυτο το διαστημα οι επαφες μου γινονται με προφυλαξη και μετα λαμβανω με υποδειξη του γιατρου μισο χαπακι norocin). Εσεις τι γνωμη εχετε?
     
     
    Περίπου πριν από 10 χρόνια
    Αγαπητή  Φίλη!
    Μεχρι σιγμή  ότι  έπρεπε  να γινει , εγινε ..Η  χορηγηση  αντιβιωσης  μετά από σχεσεις, ειναι  συχνά μια αντιμετωπιση με εντυπωσιακό  αποτέλεσμα.  Αντιβιοτικά, προξενουν φυσικά εξαρσεις  μυκητιασεων,  που ειναι  με μεγάλη πιθανότητα  και η   αιτία εμανισης ενχλημάτων  στην κλειτοριδα  και  γενικως στο αιδοιο και  κολπο..
    Μια ισως  εποικοδομητική προταση,  θα  ήταν  η  χορηγηση  στην θεση του Norocin   ενος σκευασματος,  που  δρα  επιλεκτικά στο  ουροποιητικό (  π.χ. Furolin)  και  πουθενά   αλλού. περ΄ απ΄αυτό , ειναι  πολύ δοκιμασμενο  παλαιο σκεύσμασα,  που  τουλάχιστον  γνωριζουμε  καλα , τι  δεν  προξενεί..  Με  την πρωτη ευκαιρία  και  κατω  από το γεγονος  του τοπικού ενχληματος,  μιλησε  το με τον γιατρό σου  σχετικά .
    Για την κυστεοσκόπιση:  Αν τα  ενοχληματα  παραμενουν,  ναι... Ισως μαλιστα  συζητηθει  και  μια  πυελογραφία (ουρολόγος.)...
    Φιλικά
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 10 χρόνια
    ευχαριστω πλ γιατρε
    Θα ηθελα μια τελευταια ερωτησηνα υποβαλλω
    .Αν και πριν ενα μηνα περιπου εκανα καλλιεργεια κολπικου για μυκητες με αρνητικό αποτελεσμα , υπαρχει περιπτωση να εχει με μυκητεςς μολυνθει μονο η περιοχή της κλειτοριδας και ο κολπος να ειναι καθαρός?
    Ρωταω γιατί για την αντιμετωπιση των μυκητων ειχα παρει μόνο ενδοκολπικα υποθετα τα οποια και προφανως απεδωσαν
    Αν ειναι ετσι να παρω θεραπεια για μυκητες ( χαπια sporanox)..μηπως και η ενοχληση οφειλεται σε αυτό.
                                                                              
    Περίπου πριν από 10 χρόνια
    Αγαπητ'ή  Φ'ίλη!
    Η σελίδα δεν συνταγογραφει  θεραπειες.. θα ρωτησεις  τον γιατρό σου  γι  αυτά.. 
    Γενιικά:  Συνηθως  η τοπική θεραπεια ( εξωτερικώς  και ενδοκολπικως)  αποδιδει  και δεν  προξενεί καμια παρενέργεια..
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    Περίπου πριν από 10 χρόνια
    Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση ...
    Απλά ρωτησα γιατί η ταλαιπωρια μου φαινεται να μην εχει τελος...και εχει επηρεασει και τη σεξουαλική μου ζωή...Εχω αποτανθεί σε πολλους γιατρους ( εκτός από το γυναικολογο μου , σε τρεις ουρολογους και σε λοιμωξιολογο), επαρκώς ομως κανεις δεν μπορει να θεραπευσει το βασικο συμπτωμα που με ταλαιπωρει ( το πονο και το τσουξιμο στη κλειτοριδα) .Μου συστηνουν υπομονη..
    εφοσον δεν υπαρχει πλεον μικροβιακος παραγοντας..και οι εξετασεις ( εχω υποβληθει και σε υπερηχα ανω κατω κοιλιας , ενδοκολπικα) ειναι χωρις ευρηματα.Η κυστεοσκοπηση ειναι μαλλον η τελευταια λυση αν και ο ουρολογος που με παρακολουθει δεν πιστευει ότι κατι θα βρεθει και περισσότερο το αποδιδει στο αγχος και στρες που εχω..Παντως θελω να πω ότι η σελιδα σας ειναι πολύ ενδιαφερουσα και να σας δωσω πολλα συγχαρητηρια...
    Περίπου πριν από 10 χρόνια
    Παντως, αυτό  με την αντικατασταση κλασικών αντιβιοτικων  -   που  ολα τους προωθουν και συνητρουν  μυκητιασεις -  με  Furolin (που δεν  το κανει  αυτό!)  ,  δες  το..
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
