default_mobilelogo
    Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011
    1 Απαντήσεις
    1.6K διαβάστηκε
  Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα το οποίο με έχει κουράσει αφόρητα, μιας και τους τελευταίους μήνες ο ένας γιατρός με παραπέμπει συνεχώς στον άλλο χωρίς να μου λένε ξεκάθαρα τί συμβαίνει.
  Αρχικά, αν και δεν είχα ποτέ μου προβλήματα δυσκοιλιότητας, τώρα τελευταία αντιπετώπιζα κάποιες μικρές δυσκολίες οι οποίες μου προκαλούσαν πρήξιμο και πόνους κυρίως χαμηλά στην κοιλιά. Οι πόνοι έμοιαζαν πάρα πολύ με τους πόνους της περιόδου. Επίσης, υπήρχαν φορές που δυσκολευόμουν να καθίσω ή να κινηθώ γιατί είχα ισχυρές κράμπες στα τοιχώματα της μήτρας. Όλοι όμως μου έλεγαν ότι το πρόβλημα είναι των εντέρων κι ότι απλά με ξεγελάει.
  Στο μεταξύ χάλασε και ο μεταβολισμός μου. Απο εκεί που έτρωγα απίστευτες ποσότητες φαγητού χωρίς να χορταίνω και ήμουνα απίστευτα λεπτή, ξαφνικά το στομάχι μου δέχεται μόνο ελαφριές και στεγνές τροφές, ενώ δεν αισθάνομαι το αίσθημα της πείνας. Το σώμα μου δε θέλει φαγητό, κι όταν πιεστώ για να φάω, τότε απλά μπορεί να περάσουν 2-3 μέρες πριν καταφέρω να χωνέψω. Παρόλα αυτά δεν έχω βάλει βάρος, απλά συνήθως έχω λίγο πρήξιμο στην κοιλιά.
  Δύο γυναικολόγοι που με εξέτασαν τον Νοέμβριο του 2009 και τον Δεκέμβριο του 2010 δεν βρήκαν κάτι το ανησυχητικό, αν και οι δύο ανέφεραν ότι έβλεπαν κάτι πίσω από τη μήτρα.
  Το τεστ Παπανικολάου που έκανα τον Απρίλιο του 2011 έδειξε ότι όλα βαίνουν καλώς.
  Κι επειδή λοιπόν αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να γίνουμε γονείς,αλλά η περίοδός μου δεν ήταν ποτέ σταθερή (κυμαίνεται από 29 μέχρι 47 μέρες) πήγα να κάνω κάποιες ορμονικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν προλακτίνη 590 με ανώτατο όριο το 460 και ελαφρώς χαμηλή ινσουλίνη. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα dostinex.
  Πρίν από τρείς μέρες η κοιλιά μου φούσκωσε υπερβολικά και οι πόνοι με οδήγησαν τελικά στον γαστρεντερολόγο. Όταν μου έκανε τη γνωστή εξέταση με το δακτυλο :( διαπίστωσε ότι οι πόνοι μου δεν είχαν να κάνουν με το έντερο αλλά αυτό που με πονούσε ήταν η μήτρα. Κανένας όμως δεν ξέρει να μου πεί τί συμβαίνει ή τί πρέπει να κάνω.
  Ήδη με τον σύντροφό μου έχουμε αρκετό στρες τωρα που προσπαθούμε να συλλάβουμε, ειδικά βλέποντας όλους γύρω μας να μένουν έγκυοι χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαστε ήδη απογοητευμένοι κι όλη αυτή η κατάσταση τώρα απλά μας ταράζει περισσότερο.
  Τί μπορεί να μου συμβαίνει;

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Περίπου πριν από 11 χρόνια
  Έχω την αίσθηση ότι το δικό μου θέμα απλά προσπεράστηκε. Παρακαλώ, αν γνωρίζετε κάτι απαντήστε μου γιατί πραγματικά ανησυχώ.
  Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!