default_mobilelogo
      Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011
      1 Απαντήσεις
      2.5K διαβάστηκε
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!!ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ .ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΠΟΔΟΦΥΛΟΤΟΞΙΝΗ Κ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟYΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ TEST PAP ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΠΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ IO HPV.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΙΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ?ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ TEST PAP Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ?Η ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ TEST PAP?
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.......
    Περίπου πριν από 11 χρόνια
    Αγαπητή φίλη.
    Η προληπτική θεραπεία, με κρέμα ή υγρό, για αποφυγή υποτροπής στα εξωτερικά κονδυλώματα, δε θα σε βοηθήσει.
    Η υποτροπή, εκτός από επαναμόλυνση από τον σύντροφο, γένεται σε καταστάσεις που πέφτει η άμυνα του οργανισμού, σε μανιώδεις καπνίστριες, σε άτομα που παίρνουν φάρμακα για σοβαρή ασθένεια, σε υπερβολικά αγχώδη άτομα...
    Για την κολποσκόπηση, θεωρώ ότι θα πρέπει να επαναλάβεις, ανά 6 μηνο, τα τεστ παπ και ίσως μετά από ένα έτος περίπου, σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, να συζητήσεις με το γιατρό σου το θέμα της κολποσκόπησης με ταυτόχρονη ιστοληψία τραχήλου.
    Φιλικά
    Π.Κ.

