default_mobilelogo
    1. Ριτάκι
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011
    Καλησπέρα σας.. Μετά απο δύο αποτυχημένες σπερματεγχύσεις..Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση...με συνολική κινητικότητα σπέρματος..(ζωηρή,μέτρια,νωθρή) στο 67% και μετά απο εμπλουτισμό στο 75% τελευταίας σπερματέγχυσης  ο δρόμος είναι μόνο για εξωσωματική ή αξίζει να συνεχίσουμε με σπερματεγχύσεις?? Ο σύζηγος έχει κιροσκήλη, η οποία χειρουργήθηκε το 2009 και μας έδωσε θεαματική βελτίωση, δυστυχώς μετά από ένα χρόνο..(μη επίτευξη εγκυμοσύνης) η κιρσοκήλη υποτροπίασε και μάλιστα έγινε ετερόπλευρη!! Οι γνώμες  των γιατρών δεν συμπίπτουν και έχουμε τρελαθεί λίγο...οι ουρολόγοι λένε ξανά χειρουργίο, γυναικολόγοι και μάλιστα ο τελευταίος μας είπε ότι με το χειρουργίο σε ετερόπλευρη κιρσοκήλη ίσως φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα...και μιλάμε μόνο για μικρογονιμοποίηση...
    Σας ευχαριστώ.
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Η  πιθανότητα της σπερματεγχυσης  κυμαινετια  γυρω  στα 5-6%   σε καθε προσπάθεια... Το  ότι  αποτυχατε, δνε ειναι  λοιπόν  ακομη λογος  να   σταματήσετε..  Αν στην  4-5η προσπαθεια δεν εχετε  αποτέλεσμα, τοτε  επιλέξτε την  εξωσωματική (προσωπική άποψη)
    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1

