default_mobilelogo
    1. annetta9
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011
    γεια σας!

    Τελευταια μου περιοδος ηταν στις 23/01/11 και ειχα επαφη την 13 κ 14 μερα του κυκλου μου δλδ
    4 κ 5 /2.  Στις 7/2 ομως παρουσιασα δεκατα κ στην συνεχεια ανεβασα πυρετο 38 με 38.5.  Μετα απο εξεταση αποδειχτηκε πως εχω βρογχιτιδα κ μου χορηγηθηκε augmentin των 1000. Ξεκινησα σημερα το πρωι κ θα πρεπει να την συνεχισω για 5 μερες ακομη.

    Η ερωτηση μου ειναι η εξης: η χορηγηση της αντιβιωσης μειωνει εως ελαχιστοποιει την πιθανοτητα συλληψης? Θα μπορουσε να αντικαταστηθει με καποιο αλλο φαρμακο?

    ευχαριστω!
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Η συγκεκριμένη αντιβίωση δεν επηρεάζει την πιθανότητα σύλληψης, μην ανησυχείς.
    Καλή επιτυχία.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: https://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1

