default_mobilelogo
      Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010
      1 Απαντήσεις
      2.8K διαβάστηκε
    Καλημέρα σας και συγχαρητήρια γι'ακόμη μία φορά για την προσπάθειά σας.
    Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω, τους τελευταίους 5 μήνες έχω πάθει 2 φορές ουρολοίμωξη διαπιστωμένη με καλλιέργεια ούρων. Αυτό το μήνα λοιπόν είχα πάλι πολύ έντονα συμπτώματα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά, έντονο πόνο σαν κάψιμο χαμηλά στην κοιλιά και συχνοουρία αλλά και πόνο μάλλον στην ουρήθρα. Πήρα ένα χάπι furollin τνω 100 mg (τα ίδια συμπτώματα κλπ πάθαινα και 2,5 χρόνια πριν ώσπου ο γιατρός με έβαλε σε χημειοπροφύλαξη με furollin) και τα συμπτώματα την επόμενη μέρα είχαν σχεδόν υποχωρήσει μετά από από 2 μέρες πήρα άλλο μισό. Μετά από 5 μέρες κι αφού επισκέφτηκα το γιατρό έκανα καλλιέργεια ούρων η οποία και δεν δείχνει κάτι, αν κι εγώ έχω ακόμη κάποιες ενοχλήσεις. Η ερώτησή μου είναι αν μπορεί το furollin να 'σκοτώσει' το μικρόβιο σε τόσο μικρή δόση και να μην φαίνεται στις εξετάσεις. Εάν αυτά τα συμπτώματα δεν είναι ουρολοίμωξης και μπορεί να είναι κάτι άλλο (εμφανίζονται συνήθως στη μέση του κύκλου μου και μετά από την σεξουαλική επαφή σημειωτέον ότι προσπαθούμε για εγκυμοσύνη). Και τέλος έχουν βρει ότι έχω λίγο ανεβασμένα τα Natural Killer Cells, είναι δυνατόν τέτοιου είδους λοιμώξεις να συμβάλλουν στην αύξησή τους; Σας ευχαριστώ κι ελπίζω να μην σας κούρασα.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Σας ευχαριστώ πολύ. Θα κοιτάξω αν είναι πάντα ο ίδιος τύπος μικροβίου και θα το συζητήσω με το γιατρό μου.