default_mobilelogo
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010
    Καλησπέρα σας.Μάλλον δεν ήμουν σαφής στην ερώτησή μου στις 14/9,γι'αυτό ίσως δε μου απαντήσατε.Ζητώ συγγνώμη,προφανώς σας μπέρδεψα λιγάκι.
    Εν ολίγοις,ήθελα να ρωτήσω τι άλλες εξετάσεις πρέπει να κάνω.Η σαλπιγ/φία μου είναι καθαρή,έχω σταθερό κύκλο 26-28 ημερών,χωρίς επεμβάσεις,αποβολές,χειρουργεία κτλ πέραν της κύστεως κόκκυγος.Σε παλαιότερα posts έχω αναφέρει περαιτέρω στοιχεία.
    Ευχαριστώ και πάλι.Καλό βράδυ.
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Η  απαντηση  δόθηκε  και ισχύει.  Ισως  δεν  ήταν τοσο  αμεση... Καμία   φορά  δεν προλαβαίνουμε ..
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Μάλλον υπήρξα βιαστική,με συγχωρείτε.
    Ήδη είμαστε στον τελευταίο μήνα της θεραπείας (6ο),οπότε σίγουρα θα προχωρήσουμε παρακάτω.Θα κάνω την εξέταση που είπατε και βλέπουμε..Επειδή δεν αναφερθήκατε καθόλου στη λύση της σπερματέγχυσης,κατάλαβα ότι αν παρ'ελπίδα βγει αρνητική η εξέταση,μια τέτοια μέθοδος θα ήταν άσκοπη.
    Έχω δίκιο;Ρωτώ επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για χάσιμο.'Οσο για το χρόνο κι αυτός σε λίγο δε θα είναι επιεικής μαζί μου..Ευτυχώς έχω πια σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα..Και τα έχω αποδεχτεί.
    Να είστε καλά.Λυπάμαι που δεν έχω την τιμή να σας έχω προσωπικό μου ιατρό.Καλό απόγευμα.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Ειδικά αν η εξεταση  Sims-Huhner-test δεν  αποβεί  ικανοποιητική, η  ομολογη  τεχνητή σπερματεγχυση  δεν προβλεπω να  εχει   αποτελεσματα.  Και  δεν  ειναι    τοσο το χρήμα  και ο χρονος,  όσο η  εξάλειψη  και  των τελευταιων αποθεματων  ψυχικού σθενους  στα  ζευγάρια..
    Παντως  εχετε  ενα  υπ΄ οψη σας :  Στο  2010  ειμαστε...
    Παιδιά  θα γινουν  οπωσδηποτε..
    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και για την ενθάρρυνση.
    Δεν ξέρω αν παιδιά είναι σίγουρο ότι θα γίνουν,εσείς γνωρίζετε σίγουρα καλύτερα.'Οπως σας είπα,έχω σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα..Αν είναι να μην τα καταφέρουμε τελικά,ας είναι κι έτσι.Το μόνο που με απασχολεί είναι να συντροφεύσω τον άνθρωπό μου ανεξαρτήτως αποτελέσματος.Η προσπάθεια όμως θα γίνει..
    Νομίζω το παρατράβηξα.Κλείνω εδώ και σας ευχαριστώ και πάλι.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation

    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 5

