default_mobilelogo
      Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010
      4 Απαντήσεις
      3.2K διαβάστηκε
    Καλησπερα σας,
    Ειμαι 20 χρονων και ξεκινησα πριν εναμιση χρονο τη σεξουαλικη μου ζωη με τον ιδιο συντροφο που ειμαι και σημερα. Απο την αρχη μεχρι και τωρα εχω πονο, οχι ομως καθε φορα, υπαρχουν διαστηματα που ο πονος εξαφανιζεται κι αλλα που επανερχεται. Τον νιωθω αλλοτε εσωτερικα κι αλλοτε στα μεγαλα χειλη του αιδοιου. Πριν 5 μηνες εκανα τεστ παπ οπου βρεθηκαν καποια κυτταρα ascus, αλλα ο γυναικολογος με εστειλε για αλλες εξετασεις κολπικου υγρου, βρεθηκαν μηκυτες οποτε μου ειπε οτι κατα ενα ποσοστο 60% τα κυτταρα αυτα προερχονταν απο τους μηκυτες και να επαναλαβω το τεστ τρεις μηνες αργοτερα. Επειδη ομως εγω τωρα δουλευω πολλες ωρες και δεν εχω ακομα προλαβει να παω(εννοειται οτι θα παω μετα το σεπτεμβρη), θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση αυτα τα κυτταρα να οφειλονταν αλλου(οπως σε κονδυλωματα) κι αυτα να δημιουργουν τον πονο στην επαφη. Αλλα αυτα παλι θα τα ειχα απο την αρχη των επαφων μου(δεν ειναι κολλητικα;) γιατι απο την αρχη ποναω.Τι αλλο μπορει να συμβαινει επιτελους?
    ΥΓ. Τον πονο τον νιωθω σε διαφορες στασεις, οχι σε καποια συγκεκριμενη.
    Σας ευχαριστω για το χρονο σας και συγγνωμη αν σας κουρασα.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Συγγνωμη που ρωταω, αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω την καινουργια εκδοση της ιστοσελιδας, θυμαμαι οτι στην παλια η ερωτηση δημοσιευοταν εφοσον καποιος γιατρος ειχε απαντησει. Εδω που ειναι η απαντηση?
    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Αγαπητπη   Φίλη!
    Οσο  αφορά  την τχύτητα της  απαντησης... Εξαρταται  από τον  εκαστοτε λευθερο χρονο   που εχουμε  όλοι  οι συνεργάτες.. Οποια επειγεται, πρέπει να παρει στο τηελεφωνο τον γιατρό  της..  
    Η ερώτησε  τοποθετηθηκε στις 3.9.,  σημερα  ειναι 5.9  και  μεσολαβησε το Σαββατοκυριακο... Μαλλον ειμαστε  και γρηγοροι..
    Ο  πονος στην σχεση  δεν συνδεεται  πε  τυχον προσβολή  από HPV.  Θα πρεπει να γινει  γυναικολογική εξέταση  με στοχο την σεακριβωση - αν ειναι  εφικτό -  τι  ειναι  αυτό  που προξενεί τον  πονο..
    Για τα  Ascus: Μπορει  να μην  οφειλονται σε  HPV  και  μπορει να  μην τα  ξαναδει  κανείς..
    Προσβολές από  HPV  μπορει  να εχουν  επέλθει πολλά   χορνια  πριν  και  οι αλλοιωσεις στο Pap-test  να εμφανιστουν  τωρα...
    Φιλικά
    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

    περισσότερο από 1 μήνα πριν
    Σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν ακουστηκε ετσι, αλλα αλλο πραγμα εννοουσα. Δε μιλησα καθολου για την ταχυτητα, ισα ισα που πιστευω πως απαντησατε πολυ γρηγορα, απλως απορησα που η ερωτηση μου δημοσιευτηκε χωρις να εχει δοθει απαντηση, επειδη νομιζα οτι μονο αν απαντησετε δημοσιευεται. Αυτο ειπα και λυπαμαι αν ακουστηκε διαφορετικα. Σας ευχαριστω και παλι,
    Φιλικα.
    περισσότερο από 1 μήνα πριν

    Π.Ζ

    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
