By Maria1995 on Πέμπτη, 03 Απριλίου 2025
Replies 3
Likes 0
Views 256
Votes 0
Καλησπέρα γιατρέ. Σας γράφω αυτό το μήνυμα κάπως αγχωμένη και ανήσυχη. Η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου μου ήταν 21/2/2025. Στις 27/3/2025 έκανα μέτρηση χοριακής και βγήκε 897. Στις 31/3/2025 (7:30 το πρωί) επανέλαβα την εξέταση και η τιμή βγήκε 4272. Σήμερα 3/4/2025 (περίπου 2 το μεσημέρι) επανέλαβα τη μέτρηση και η τιμή είναι 9079,30. Η τελευταία άνοδος βρίσκεται μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού; Νομίζω ότι η αύξηση είναι μικρή και έχω αγχωθεί πολύ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση και το χρόνο σας.
Αγαπητή φίλη.
Ήρθε η ώρα για να κάνεις κολπικό υπερηχογράφημα.
Δε χρειάζεσαι άλλη μέτρηση χοριακής.
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 1 χρόνο
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Γιατρέ σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Το ραντεβού για το πρώτο υπερηχογράφημα είναι την Παρασκευή 11/4/2025. Θεωρείτε ότι μπορώ να το κάνω και νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα; Το άγχος είναι μεγάλο μιας και είναι πρώτη φορά και όλα είναι άγνωστα.
·
Περίπου πριν από 1 χρόνο
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ακόμη μια ερώτηση γιατρέ. Τι αναμένουμε να δούμε στο πρώτο υπερηχογράφημα; Με βάση το θερμοδιάγραμμα που είχα τηρήσει η ωορρηξία μάλλον συνέβη Σάββατο 8 Μαρτίου. Μπορούμε να υπολογίσουμε πόσον εβδομάδων είμαι. Δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα εγκυμοσύνης και αυτό με προβληματίζει.
·
Περίπου πριν από 1 χρόνο
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post