By danae2014 on Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018
Replies 1
Likes 0
Views 1.6K
Votes 0
καλησπέρα σας,
στον κύκλο του Ιουνίου (26 ημέρες) έκανα προγεστερόνη την 21η ημέρα και βγήκε 10 και στον επόμενο κύκλο του Ιουλίου (26 ημερών) έκανα προγεστερόνη και Οιστραδιόλη την 15η μέρα και βγήκε 195 η Οιστραδιόλη και 0,5 η προγεστερονη. Έπειτα την 23η ημέρα του ίδιου κύκλου έκανα ξανά προγεστερόνη και βγήκε 8,36.
Είναι χαμήλη η προγεστερόνη μου γι αυτό δεν έχω συλλάβει στους 5 μήνες που προσπαθούμε ή δεν κάνω καλή ωορρηξία;
Εχω ηδη ενα παιδακι, ειμαι 41 χρ. Έχω κάνει πλήρεις εξετάσεις θυροειδή και δεν έχω πρόβλημα. Επίσης έχω κάνει προλακτίνη και είναι οκ. Υπερηχογραφικά δεν φαίνεται να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.
ευχαριστώ!
Αγαπητή Φίλη!
Οι τιμές είναι εν τάξει.. Η χαμηλή προγεστερόνη μετρήθηκε προφανώς λίγο πριν - ή έστω επάνω στην ωοθυλοκιορρηξία και φυσικά βρέθηκε χαμηλή. ΄
Δεν έχει πρόβλημα.. Παράτα τις μετρήσεις αυτές και κράτησε στον επόμενο κύκλο ένα πρωινό θερμοδιάγραμμα. Είναι συνεπέστερο.
Μιλάμε πάλι.
Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post