By Jayb on Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019
Replies 3
Likes 0
Views 1K
Votes 0
Γεια σας. Βρίσκομαι σε πανικό. Η τυποποίηση του ιού έδειξε τον τύπο 16 κ το Παπ : HGSIL,καρκίνωμα in situ cin2,cin3 . Ο γιατρός μου ανέβαλε το loop 2 μήνες και εγώ αισθάνομαι ότι ρισκάρω πολύ αφήνοντας κ αλλο χρόνο να περνάει. Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας. Ευχαριστώ
Αγαπητή φίλη καταρχήν δεν μας λες την ηλικία σου και δεν μας λες και τι σου πρότεινε ο ιατρός σου. Λογικά θα έπρεπε προγραμματιστεί να γίνει βιοπτικος έλεγχος(βιοψία) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο συνάδελφος ανέβαλε την ιστολογική διερεύνηση για αργότερα εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν μας αναφέρεις.
Φιλικά Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Γιατρέ καλησπέρα κ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε. Είμαι 35 ετών. Ο γιατρός πρότεινε αποξεση ενδοτραχηλου, εκτομή τραχηλου +βιοψιες. Η επερχόμενη περίοδος τελειώνει λίγο πριν τις γιορτές και αυτός είναι ο λόγος που η επέμβαση αυτή θα γίνει μετα το τέλος της επόμενης περιόδου. Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω καρκίνο και απλώς κάθομαι και περιμενω. Επίσης μετά την τυποποίηση νιώθω μολυσμένη.
·
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Αγαπητή φίλη προφανώς πρόκειται για μια δυσπλασία ( που δεν σημαίνει καρκίνος ) στην περιοχή του τραχήλου που με μια κωνοειδή εκτομή θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό αυτήν την στιγμή το διάστημα αναμονής που σου πρότεινε ο ιατρός σου δεν είναι σημαντικό.
·
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post