By irisafea on Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020
Replies 4
Likes 0
Views 3.6K
Votes 0
Γεια σας,
Για τον λόγο ότι δεν έχω ουσιαστική απάντηση για τα αποτελέσματα της αυχενικής μου διαφάνειας από τον ιατρό που την εκτέλεσε, σας παρακαλώ, πείτε μου μια γνώμη για τα επισυναπτόμενα αποτελέσματα της αυχενικής.
Επίσης, να δώσω σημασία στην τιμή του φλεβωδη πόρου?
Αγαπητή φίλη.
Η τιμή του φλεβώδη είναι στα φυσιολογικά όρια, απορώ γιατί επιμένεις σε αυτό...
Εκείνο που λείπει είναι η ηλικία σου και το μαιευτικό ιστορικό σου.
Σε κάθε περίπτωση, θα μιλήσεις με το γιατρό σου για περαιτέρω συμβουλές.
Εκείνο που θα ήθελα, εξ'αποστάσεως, είναι κάποιος επιπλέον έλεγχος λόγω της αρχικής πιθανότητας για τρισωμία 21 είτε επεμβατικά είτε μη επεμβατικά.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Καλησπέρα γιατρέ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Η ηλικία μου είναι 39 ετών με ιστορικό 2 αποβολών (στις 8 εβδομάδες και στις 17 εβδομάδες) πιθανότατα λόγω θρομβοφιλιας, τουλάχιστον το πόρισμα της βιοψίας σε γενικές γραμμές εκεί μάλλον κατέληξε. Τώρα παίρνω από πριν την εγκυμοσύνη salospir και inohep το πρωί.
Έχω μπερδευτεί με τα τεστ NIPT γιατί είναι πολλά και σε διάφορες υψηλές τιμές. Επίσης η αμνιοπαρακέντηση είναι λίγο επίφοβη ειδικά με το ιστορικό μου αλλά και με τα αντιπηκτικά που παίρνω.
Θεωρείτε, υψηλό το ποσοστό της αυχενικής έτσι ώστε να προβώ σε περαιτέρω έλεγχο ή να περιμένω και την Β επιπέδου?
Προς το παρόν με παρακολουθούν σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς καμία ιδιαίτερη καθοδήγηση και αυτό είναι που με αγχώνει πολύ.
·
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Γιατρέ καλημέρα,

Η ηλικία μου είναι 39 ετών με ιστορικό δυο αποβολών (8 εβδομάδων και 17εβδομαδων) λόγω θρομβοφιλιας γιατί δεν το ήξερα και δεν έπαιρνα αγωγή όπως τώρα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν βρίσκετε την αυχενική διαφανεια «κακή» ή ριψοκίνδυνη για σύνδρομο down.
·
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Την άποψή μου την εξέθεσα σε προηγούμενη επικοινωνία.
Οι πιθανότητες είναι στατιστικά δεδομένα και προσωπικά έχω δει προβλήματα.
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post