By Fsmbsd on Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023
Replies 3
Likes 0
Views 553
Votes 0
Καλημέρα σας, παίρνω για αρκετά χρόνια αντισυλληπτικά χάπια λόγο κύστεων όμως τον τελευταίο καιρό να σας πώ λόγο πολύ άγχους στην δουλειά και κούρασης ξεχνάω να τα παίρνω ή τα παίρνω όταν θυμάμαι όπως είχε πει ο γιατρός μου όμως έχω παρατηρήσει πως όταν τα ξεχνάω ή τα παίρνω διαφορετική ώρα όταν είναι να έρθει περίοδος έχω κάποιους πόνους περιόδου που πριν δεν είχα!! Επίσης αυτήν την φορά τα έχω σταματήσει εδώ και 4 μέρες τα χάπια και κανονικά έπρεπε να είχε έρθει η περίοδος είδη όμως τις πρώτες μέρες είχα απλά πινάκια και καφέ υγρά στην σερβιετα μου και έκτοτε δεν ξανά έχω τίποτα ενώ τους προηγούμενους μήνες είχα κανονική αιμορραγία έχω ανησυχίσει αρκετά μπορώ να πω όμως έμαθα πως ο γιατρός μου πια δεν είναι στο νοσοκομείο ενώ είχα κλείσει και ραντεβού και τώρα θα πρέπει να πάω αλλού μέχρι να πάω όμως πείτε μου έχετε ανάλογη εμπειρία πρέπει να πάρω τεστ εγκυμοσύνης?? Γιατί έχω ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου βέβαια ποτέ δεν είχα θέμα ώστε να ανησυχήσω για εγκυμοσύνη και το θέλω πολύ για αυτό άλλωστε είχα και ραντεβού για να σταματήσω τα χάπια να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις και να βάλουμε μπρός!!!

Συγγνώμη για το σεντόνι!!!!
Αγαπητή φίλη.
Κάνε πρώτα ένα τεστ κυήσεως, με πρωινά ούρα και κανόνισε ένα κολπικό υπερηχογράφημα, για να έχουμε μια εικόνα.
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 3 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας!!! Τεστ πρέπει να κάνω σύντομα η πρέπει να αφήσω να περάσουν λίγες ημέρες ακόμα?? Έχω περίπου 4 με 5 μέρες που δεν μου έχει έρθει!! Θα κλείσω και ραντεβού σε γυναικολόγο απλά πρώτα θέλω να κάνω τεστ!!! Επίσης να αναφέρω πως τα χάπια τα παίρνω συνεχόμενα εδώ και 2 χρόνια ο γιατρός για δικούς τους λόγους δεν μου τα έχει σταματήσει καθόλου γιατί έκρινε πως τα χρειάζομαι ακόμα!! Βέβαια μου έκανε εντύπωση σε κάθε ραντεβού μας που δεν μου έλεγε να τα σταματήσω γιατί όταν τα πρώτο πήρα με εντολή αλλού γιατρού μου τα είχε σταματήσει μετά από ένα εξάμηνο!! Μήπως παίζει ρόλο και αυτό όμως θα κάνω το τεστ και έπειτα σίγουρα σε γιατρό άλλο εκτός νοσοκομείου αφού πλέον ο γιατρός μου δεν είναι εκεί!!! Ευχαριστώ και πάλι!!!
·
Περίπου πριν από 3 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Καλησπέρα και πάλι!! Μήπως πρέπει να σας αναφέρω και κάποια σημάδια που έχω στα πόδια δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα πως είναι από την σόμπα επειδή την έχω κοντά στα πόδια μου όμως το παρατήρησα και σήμερα που ήμουν όλοι μέρα στην δουλειά γύρισα και τα σημάδια είναι ακόμα!!! Μήπως πρέπει να ανησυχώ και να πάω στο νοσοκομείο?? Σας βάζω και φωτογραφίες!!!
·
Περίπου πριν από 3 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post