By Sofia11111 on Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014
Replies 5
Likes 0
Views 2.7K
Votes 0
Καλησπερα.Ειμαι 19 χρονων και ο γυναικολογος μου βρηκε αιμοφιλο του κολπου μου έδωσε θεραπεια για 7 ημερες με flagyl kai vagyclin.Ολοκληρωσα τη θεραπεία αλλα τα συμπτωματα ακομα υπαρχουν.Εχω αυξημενα υγρα προς κιτρινα και εχουν πολυ δυασσαρεστη οσμη(κατι σαν ψαρι), ανησυχω δεν ξερω τι εχω..Πριν απο αυτο ειχα μυκητες (φαγουρα και δυσσαρεστη οσμη μετα ση συνουσια μονο ) οπου πηρα αγωγη με Lomenix travocort kai fungustatin και περασαν. Μπορει αυτο που εχω να ειναι και τριχομοναδες? αλλα δεχ εχω τσουξιμο η πονο και δεν εχω ενναλακτικους συντροφους,εχω σταθερη σχεση 2 χρονια ..Υπαρχει περιπτωση απλα η θερπαεια να μην ηταν αποτελεσματικη και να πρπει να την επαναλαβω ?

Το πιθανότερο ότι πρέπει να την επαναλάβεις, αν τηρήθηκαν οι προυποθέσεις που είπαμε σε προηγούμενη επικοινωνία.


Θα μιλήσεις με το γιατρό σου σχετικά.


Φιλικά


Π.Κ.

·
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Τηρησα  την θεραπεια κατα γραμμα ,με τον γιατρο μου δεν εχω επικοινωνια για ειναι εκτος για καποιο διαστημα και δεν ξερω τι να κανω..Μπορειτε σασ παρακαλω να μου πειτε σε τι αλλο μπορει να οφειλοντια τα συμπτωματα που σας ειπα?
·
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·

Είτε θα κάνεις μια καλλιέργεια κολπικού υγρού είτε θα σε δει κάποιος άλλος συνάδελφος από κοντά.


Πάντα υπάρχει και η λύση των εξωτερικών γυναικολογικών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία.


Φιλικά


Π.Κ.

·
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Εκανα την καλλιεργεια κολπικου υργου και ολα βγηκαν καθαρα,μονο που οι γαλακτοβακκιλοι σημειωθηκαν αυξημενοι..Ειναι κατι που χρειαζεταια θεραπεια η ειναι φυσιολογικο?
Επισης ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με τα αντισυλλιτικα yasmenelle( λογω πολυκιστυκων) οπου σημερα τελειωσα το πρωτο σκευασμα αλλα οσο καιρο τα επερνα ανα μερες ειχα σταγονες αιμα και σημερα ηταν καπως πιο εντονες..Ειναι φυσιολογικο ? 
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!!!
·
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·

Οι γαλακτοβάκιλλοι είναι στη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου και φυσικά δε χρειάζονται αντιμετώπιση.


Τα υγρά λόγω των αντισυλληπτικών θα μειωθούν μετά το δεύτερο κουτί.


Φιλικά


Π.Κ.

·
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post