By fraoulitsa on Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014
Replies 1
Likes 0
Views 1.6K
Votes 0
Σας ρωτω εκ μερους φιλης μου που δεν εχει δυνατοτητα προσβασης στο ιντερνετ. Γυναικα 38 ετων με ενα παιδι, προσπαθει να κανει δευτερο εδω 1 χρονο , χωρις αποτελεσμα. Σε αιματολογ. εξετασεις βρεθηκε:FSH 2,89 kai οιστραδιολη Ε2 482. Ο γιατρος που τις ειδε σε δημ.νοσοκομειο της ειπε οτι δεν εχει πια γονιμοτητα και αν θελει παιδι να κανει εξωσωματικη. Η κοπελα παγωσε.
Επισκεφθηκε ιδιωτη γιατρο και της ειπε οτι βλεπει μια μικρη κυστη που δικαιολογει αυτα τα νουμερα. ο γιατρος του δημ, νοσκομειου ( η κοπελα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα για ιδιωτη) της ειπε οτι μια κυστη λιγων εκατοστων, νομιζω 3.5εκατ. δεν κανει τετοια οιστραδιολη και δεν θα μεινει εγκυος ακομα και αν φυγει η κυστη. Μια γνωμη γιατι κοντευει να τρελλαθει.2 εκ διαμετρου αντιιθετες αποψεις.
Σας ευχαριστουμε.

Αγαπητή φίλη.


Αν έχει σταθερό κύκλο, θα επαναλάβει ένα πλήρη ορμονικό έλεγχο, μαζί με εξετάσεις για θυρεοειδή και AMH και θα μιλήσει με το γιατρό της, με μια νέα υπερηχογραφική εκτίμηση για την κύστη.


Μέσω Φόρουμ, δε μπορεί να συστηθεί κάτι άλλο.


Φιλικά


Π.Κ.


 

·
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post