By fkouk2000 on Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014
Replies 1
Likes 0
Views 1.7K
Votes 0
Γιατρέ καλησπέρα, Γέννησα πριν 2 μήνες με καισαρική τομή. Μετά από τις πρώτες επώδυνες επαφές και καθώς με ταλαιπωρούσαν κολπίτιδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έκανα μια μικροσκοπική εξέταση κολπικού υγρού. Βρέθηκαν πολλά επιθήλια (!!!) και γαλακτοβάκιλλοι μικροοργανισμοί. Επίσης βρέθηκε αρνητικό για μύκητες, τριχομονάδες, Neisser και Clue Cells. Τι ακριβώς είναι τα επιθήλια και οι γαλακτοβάκιλλοι μικροοργανισμοί; Είναι κάτι ανησυχητικό που χρήζει θεραπείας; Μπορεί να οφείλεται εκεί ο πόνος που νιώθω κατά την επαφή; Να προσθέσω ότι θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή της γέννησης του μωρού μου. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά.
Αγαπητή  Φίλη
Ο  γαλακτοβακιλος ειναι  ο φυσιολογικός....  κατοικος  του  κολπου.  Αν αυτός  λείψει,  τοτε  αποκτας  προβληματα!  Τα ενοχλήματα σου λοιπον  δεν  οφειλονται  στην συσταση των  λοπικών  υγρών  σου,  που ειναι   φυσιολογικά.
Συνηθως για παρονοια  ενοχληματα ευθυνοντια  ψυχολογικοι  λογοι,  που ξεπερνιουνται  με τον  καιρό.  Ωστοσο,  μια γυναικολογικη εξεταση -  αν  δεν εγινε  ήδη -   επιβάλλεται.
Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post