By ANGIEMANIA on Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013
Replies 1
Likes 0
Views 1.8K
Votes 0
 
Καλησπέρα σε όλες!μόλις γύρισα από τον Βεπιπέδου και το μωρό είναι πολύ καλά!ευτυχώς!αυτό όμως που με έκανε να αγχωθω υπερβολικά πολύ είναι η θέση του πλακούντα!είναι οπίσθιος επίπωματικος!ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ είναι τα χειρότερα!ότι κάνει σίγουρες αιμορραγίες,ότι υπάρχει πιθανότητα αφαίρεσης μήτρας,ότι υπάρχει πιθανότητα αποκόλλησης και πρόωρου τοκετού!Γενικά τα χειρότερα!αν μπορεί ο γιατρός να μου πει τι ισχύει και τι όχι!επίσης πρέπει να μείνω στο κρεβάτι ξαπλωμένη και να σηκώνομαι μόνο για μπάνιο και τίποτα άλλο?
Αγαπητή Φίλη!
θα  τα μιλησεις ολ'΄αυτά και  με  τον  γυναικολογο  σου..
Ειναι βεβαιο   ότι  το παιδί  (παντα, αν  η διαγνωση  δεν ηταν  υπερβολική!) 
θα πρέπει να βγει με  καισαρική τομή,  πριν  την εναρξη του σταδιου  διαστολης του τραχηλου και θα τα πας καλά,  οπως κατά κανονα συμβαινει σ΄αυτά  τα περιστατικά..Λεπτομερειες, αναλογα με την πορεια..
θα σταματησεις  μεχρι τοτε  τις σεξουαλικες  σχεσεις.. 
Δεν εχω την άποψη,  οτι πρεπει να μεινεις κλινηρης..Θα το δει   κανείς στην πορεια..Ετσι  κι αλλοιως η οποια αιμόρροια  επιβαλει την εισαγωγη  σου σε κλινική.

Οχι μεγαλες μετακινήσεις,  πάντα  κοντά  σε οργανωμενη  κλινική,  η  νοσοκομεί  ο..
Καλα ειναι  να γινει προσδιορισμός ομάδος αίματος,  οπως βεβαια σε ολες τις εγκυους  και ά  ο  οποιος  κυκλος   συγγενων, γνωστων  και φιλων ( 2-3 εχουμε ολοι μας!) να γινει από τωρα  αιμοδοτης, καταθετοντας  μια φιαλη  στο ονομα  σου, στην τραπεζα αιματος  - στην αναγκη και  σε  καθε άλλη!  - με την οποια συνεργαζεται η κλινικη ,  ή το  νοσοκομειο , όπου θα  ξεγεννησεις.
Αυτά,  καθως βεβαια   και ολα τα  άλλα,  θα τα  δει και θα τα  σταθμιζει  σε  καθε βήμα (μεχρι την άλλη εξεταση)  ο γιατρός σας,   αναλογα με  την πορεια,  που κατά κανονα  θα ειναι  ομαλή..
Οταν  θέλεις  τα λεμε  και πάλι..
Φιλικά
Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post