By lianamou on Σάββατο, 08 Ιουνίου 2013
Replies 8
Likes 0
Views 3.1K
Votes 0
Γεια σας, ειμαι 18 χρονων και θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει εδω και καιρο. Εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει οτι εχω τσουξιμο,φαγουρα και μια οσμη στην περιοχη του κολπου-πρωκτου ανα διαστηματα το τσουξιμο μετα την ουρηση ειναι εντονο . Λογικα καποιο ειδοσ κολπιτιδας εχω. με δεδομενο οτι δ ειχα ποτε σεξουαλικες σχεσεις, η μολυνση εχει μπει κ εσωτερικα του κολπου? τα συμπτωματα που νοιωθω ειναι εξωτερικα. εχω κανει πλυσεις με χαμομηλι .και πολλες φορες πλενομαι με το  eva intima wash extrasept το οποιο αγορασα απο το φαρμακειο. θεωτειτε οτι το συγκεκριμενο προιον βοηθαει η επιδυνωνει το προβλημα? Τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να βρω λυση στο προβλημα μου? Το lactal θα μπορουσε να με βοηθησει? εφαρμοζεται εξωτερικα η εσβτερικα του κολπου? Σεξουαλικες σχεσεις  δεν ειχα ως τωρα. ευχαριστω.
επισης ξεχασα να αναφερω κατι ακομη που ισως παιζει ρολο, λογω ΣΠΩ παιρνω τα γιασμιν.
ευχαριστω.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Αγαπητή φίλη.
Θα συνεχίσεις να πλένεσαι με το ειδικό αφρόλουτρο καθημερινά και θα πίνεις πολλά υγρά, για ενυδάτωση και καλή διούρηση.
Αν η ενόχληση συνεχιστεί και μετά την επόμενη περίοδο, θα ζητήσεις μία καλλιέργεια κολπικού υγρού, από ένα μικροβιολογικό εργαστήριο.
Τα σκευάσματα που αναφέρεις είναι για ενδοκολπική χρήση και δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
γεια σας, επισκευτηκα γιατρο και εκανα και καλλιεργεια και εξετασεις ουρων. Τα αποτελεσματα ηταν ολα αρνητικα, ουτε μυκητες ουτε βακτηρια κτλ κτλ. Η γιατρος θεωρησε οτι μαλλον ηταν καποιος εξωτερικος μυκητας που δεν επιασε το τεστ και μου εδωσε μια κρεμα εξωτερικης χρησης canesten και το freezyderm intim aid. μου ειπε αν ξαναεχω συμπτωματα να τα χρησιμοποιησω μεχρι αυτα να εξαληφθουν.  Χθες, μετα την 9ημερη χρηση της κρεμας πρωι-βραδυ την σταματησα για να δω αν συνεχιζουν τα συμπτωματα. Το αισθημα καυσου που ειχα δεν υπαρχει αλλα εχω πολλα παχυρευστα  κολπικα υγρα σε βαθμο που πρεπει να χρησιμοποιω σερβιετακι. ειναι λογικο? θα επρεπε να μειωυουν οχι να αυξηθουν.Εχω μπερδευτει...στο ραντεβου με την γιατρο πριν παω οπως ηταν λογικο ειχα πλυθει εξωτερικα, υπαρχει περιπτωση να επηρρεασε την εξεταση και γι αυτο να μην επιασε τον μυκητα η το βακτηριο? Υπαρχει περιπτωση να μην εβγαλαν σωστα το αποτελεσμα απο το μικροβιολογικο? Μηπως η κρεμα δ ειναι αρκετη γιατι δεν φτανει σε ολους τους ιστους που πρεπει κ χρειαζομαι χαπια? Θα ξαναεπισκευτω την γιατρο, πειραζει που θα κανω το τεστ μετα απο τοσες μερες  χρησης της κρεμας canesten? η πρεπει να σταματησω την χρηση και μετα απο καποιες μερες να κανω την εξεταση? Ευχαριστω.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Αγαπητή φίλη.
Δύο ημέρες πριν την εξέταση να μη χρησιμοποιήσεις κάποια κρέμα.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
τα σαπουνια καθαρισμου που χρησιμοποιουμε στο μπανιο οπως το intim aid μπορει να επηρεασουν τα αποτελεσματα? μπορω να χρησημοποιησω πριν την εξεταση? ευχαριστω.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Αγαπητή φίλη.
Δεν επηρεάζουν την εξέταση.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
γιατρε συγνωμη που κανω καταχρηση της ευγενιας σας , ξερω οτι διαγνωση δια αλληλογραφιας δ γινεται θα ηθελα και κατι ακομη. Ειμαι στην 20μερα του κυκλου, μπορει τα κολλωδη κολπικα υγρα να ειναι αποτελεσμα κατακρατησης ουρων ή παραγωγης προγεστερονης? Αλλα συμπτωματα περιοδου δ εχω.
Ευχαριστω πολυ πολυ!
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Αγαπητή φίλη.
Δε μπορώ να απαντήσω υποθετικά, το πιθανότερο είναι όχι.
Θα το δεις μετά την εξέταση, στο αποτέλεσμα.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post