By georgiapatra on Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013
Replies 3
Likes 0
Views 2.1K
Votes 0
Καλησπέρα σε όλους! είμαι καινούρια στο φορουμ, παρακολουθώ τις συζητήσεις σας καιρό τώρα.
θέλω να αναφέρω και το δικό μου "άγχος".
είμαστε σε προσπάθεια με τον άντρα μου σχεδόν δύο χρόνια. αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό γιατί η προηγούμενη μου έλεγε πως οφείλεται στο άγχος.
τελικά ο γιατρός μου είπε πως δεν γίνεται σωστά η οωρρηξία (έχω και πολύ ασταθή κύκλο) και μου έδωσε τα climiphene citrate όπου έκανα ένα κύκλο και τώρα έιμαι στην αναμονή.
από τον υπέρηχο είδε ο γιατρός πως είχα ωορρηξία στις 4/1.
από την επόμενη μέρα ξεκίνησαν κάτι πονάκια χαμηλά στη κοιλιά, κυρίως στην αριστερή πλευρά και η κοιλιά μου είναι τουμπανιασμένη. εδώ και δύο μέρες με έχει πιάσει και η μέση μου και σημερα παρατήρησα πως μεγάλωσε το στήθος μου χωρίς όμως να με πονάει.
ξέρω ότι είναι νωρίς για συμπτώματα εγκυμοσύνης, ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι τις 18 Γενάρη.
αυτά τα συμπτώματα μήπως είναι από τα χάπια? ή από την ωορρηξία?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγαπητή φίλη.
Τα συμπτώματα που αναφέρεις δεν οφείλονται στα χάπια (η δοσολογία είναι μικρή και δοκιμασμένη) ούτε στην ωορρηξία (δε διαρκούν τόσο πολύ τα όποια συμπτώματα).
Θα περιμένεις μέχρι την ημερομηνία που όρισε ο γιατρός και ανάλογα με το αποτέλεσμα είτε θα έχεις επιτυχία είτε θα συνεχίσεις τη λήψη κλομιφαίνης και στους επόμενους κύκλους.
Επαφές σίγουρα γύρω από τις γόνιμες ημέρες και υπομονή.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Σας Ευχαριστώ πολύ γιατρέ για την απάντηση σας.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post