By Δήμητρα87 on Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012
Replies 1
Likes 0
Views 2K
Votes 0
καλησπέρα θα ηθελα να αναφερω  τον προβληματισμο μου και ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε! Ηρθα με σε επαφη με τον συζυγο εχοντας προφυλακτικο αλλά στο τελος της επαφης καταλαβαμε οτι το  προφυλακτικο ειχε παραμεινει μεσα στον κολπο , το αφαιρεσαμε απλα αναρωτιεμαι υπάρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης αν το προφυλακτικο μεινει μεσα? 
Τελευταια περίοδος μου ηταν στις 5 -12-12 , και η προτελευταια ηταν στις 18-10-12 που κρατησε μεχρι τις 6 Νοέμβρη λογω καποιου κολλύματος , απλα δυσκολευομαι να βρω τις γονιμες μερες μου και εχω αγχωθει γτ δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτη μια εγκυμοσυνη ? σας ευχαριστω πολυ 
Αγαπητή φίλη.
Οι γόνιμες ημέρες είναι περίπου 14 ημέρες πριν από την επόμενη περίοδο.
Στην περίπτωσή σου, οι ημερομηνίες που αναφέρεις δεν έχουν κάποια επικινδυνότητα για σύλληψη.
Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βρεις τις γόνιμες ημέρες είτε κρατώντας ένα ολοκληρωμένο θερμοδιάγραμμα, από το τέλος της περιόδου μέχρι την αρχή της επόμενης είτε χρησιμοποιώντας τα ειδικά τεστ που υπάρχουν στα φαρμακεία.
Φιλικά
Π.Κ. 
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post