By rallou26 on Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012
Replies 3
Likes 0
Views 15.6K
Votes 0
Γεια σας.
Εδώ και αρκετό καιρό έβγαζα ένα γρομπαλάκι στα εσωτερικά χείλη, από την αριστερή μεριά, στο ύψος της κλειτορίδας, μία ημέρα πριν την περίοδο, το οποίο έφευγε τη δεύτερη ημέρα της περιόδου.
Η γυναικολόγος μου είχε πει ότι μπορεί να είναι πρήξιμο κάποιου αδένα.
Εδώ και δύο μήνες περίπου όμως βγαίνει στη δεξιά μεριά και όχι πριν την περίοδο. Υπάρχει σχεδόν πάντα, απλά δεν είναι πάντα διογκωμένο. Όταν είναι διογκωμένο πονάει στην αφή και όταν φοράω στενά παντελόνια.
Δεν μοιάζει με σπυράκι, ούτε έχει πύον. Είναι σκληρό.
Είναι κάτι το οποίο πρέπει να ελεγχθεί περαιτέρω;
 
Ευχαριστώ!
Αγαπητή  Φόλη!
Δεν ακουγεται για κατι  δυσκολο...
Μια γυναικολογικη   ματια  βεβαια, δεν  βλαπτει,  προκειμενου ν΄αποκλειστει  μία  αρχομενη  φλεγμονη  του λεγομενου  Βαρθολινειου αδενα,,
Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Έχω διαβάσει για την φλεγμονή του βαρθολιναίου αδένα, ωστόσο εμένα δεν είναι στην αρχή του κόλπου, αλλά ψηλά, και δεν φαίνεται να έχει πύον. Επίσης είναι μικρό, στο μέγεθος μίας φακής.
 
Σας ευχαριστώ πολύ!
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post