By violeta on Κυριακή, 13 Μαϊος 2012
Replies 3
Likes 0
Views 3.9K
Votes 0
Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω για το αιμα που εμφανιστηκε κατα τη διαρκεια της επαφης με το συντροφο μου αν ειναι ανησυχητικο. Η αληθεια ειναι πως ο κολπος δεν ειχε λιπανθει καλα και ενιωθα ενα εντονο τσουξιμο κατα τη διαρκεια. Και τωρα 2 μερες βγαζω λιγο αιμα μαζι με τη βλεννα που και που και νιωθω λιγο καψιμο. Δεν υπαρχει δυσοσμια ή πολλα υγρα. παρα μονο το καψιμο αυτο κ η μικρη αιμοραγια.Ημουν στην ενδεκατη μερα του κυκλου μου οταν συνεβη αυτο. Και τον προηγουμενο μηνα ομως στα μισα του κυκλου μου ειχα παλι καποιες σταγονα αιμα. Ποτε περναω την περιοδο μου με πονους και ποτε δε με ενοχλει καθολου. Λετε να ειναι καποια ορμονικη διαταραχη?Η απλα ετυχε τωρα να τραυματιστω? Τι αλλο μπορει να συμβαινει?
                                        Ευχαριστω εκ των προτερων
Άγαπητή Φίλη!
Αίμα  μετα  από σχεσεις, ειναι  απο  μονο  του  απολυτος  λόγος για μια  γυναικολογικη εξέταση..  Υποθετω  ότι εισαι  μικρής ηλικίας,  όπως η συντριπτική πλειοψηφια  των μελων  και  επισκεπτριών  μας,  οποτε  μπορω  να  υποθέσω,  ότι δεν εχεις κανενα  σοβαρό  πρόβλημα.. Να μην πλατειάσω  τωρα    για το  τι  μπορεί να  συμβαίνει... Θα  αναλύσουμε την ...μιση γυναικολογια..
Να  προγραμματισεις   μία  γυναικολογική εξεταση..
Φιλικά
Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ειμαι 28 χρονων..σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θα κανονισω ενα ραντεβου στο νοσοκομειο οσο πιο νωρις γινεται. Ελπιζω κι εγω να μην ειναι κατι σοβαρο και να μπορει να περιμενει. Ενα τεστ παπ ηταν στο προγραμμα ετσι κι αλλιως γιατι το ειχα αμελησει 2 χρονια τωρα.
                                                                                                                                  Καλο μεσημερι
·
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Π.Ζ
·
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post